Paribu güvenilir mi?

alperozdemir5

Hectopat
Merhabalar. Ben kripto para alarak yatırım yapmak istiyorum ancak daha önce hiç yapmadım. Hangi kripto parayı almalıyım? Paribu üzerinden almayı düşünüyorum.
100 TL'lik alacağım Paribu ne kadar kesinti yapar? Ve Paribu güvenli mi?

Merhaba paribu güvenli bir platformdur. İşlem kesintisi ödeme yöntemine göre değişebilir.
Papara ödeme:
  • Sadece adınıza kayıtlı Papara hesabınızdan yatırma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Farklı bir kullanıcı hesabından yatırım işlemi yapılamaz.
  • Bu işlem için talep ettiğiniz tutarın %1'i + KDV tutarı, Papara işlem ücreti olarak tahsil edilecektir.

Diğer bankalar:
  • EFT transferlerinde Lehdar/Alıcı kısmına paribu teknoloji a. Ş. Yazılması gerekmektedir.
  • Adınıza açılmış olan tüm bireysel, vadesiz, Türk lirası hesaplarınızdan, listelenen hesaplara Havale/EFT işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Farklı kişiye ait hesaplardan yapılan gönderimler kabul edilmeyecektir.
  • ATM kullanılarak yapılan transferler (kartlı/kartsız), gönderici bilgilerini teyit etmek mümkün olmadığı için kabul edilmeyecektir.
  • Gönderdiğiniz miktar kontrollerin ardından sistem tarafından otomatik olarak hesabınıza yansıtılacaktır, ayrıca bir bildirimde bulunmanıza gerek yoktur.
  • Kimlik doğrulama işleminizi tamamladığınız için açıklama kısmına sabit yatırma kodu girmeniz gerekmemektedir.
Kripto para almak istiyorsanız tavsiyelerim:

Uzun sürede yatırımlar için: (ancak şu anki fiyata göre BTC yahu bcash güvenli değil)
BTC

Garanti bir şekilde hiç riske girmeden yatırım için stake yapılabilecek coinler tercih edilmelidir. Bunlardan en iyi olduğunu düşündüğüm trondur.(diğerlerine göre)

Paribuda kriptopara alırken şuna dikkat et:
Alacağın kripto paranın çekim minimum miktarına (yatırdığın paraya göre hesaplamalısın hesapladığın değer birebir uymayabilir bu yüzden biraz fazla hesapla)

Daha fazla bilgi/soru yatırım ya da yatırım sitelerinin güvenli olup olmadığını ya da Telegram botları (yapımı ya da güvenilirliğini )varsa:
Telegram üzerinden bana sorabilirsin.
Telegram: @blade_dancer0880

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı