Paris 2023 Kapsülleri artar mı?

Hocam bence imza kapsülleri alınmaz takım logoları her türlü daha iyidir. YTD
Yarısı imza kapsülü zaten hocam. Ve sayı olarak en az olanlar da onlar diğerlerinden 200 bin tane olan kapsül bile var.

https://steamcommunity.com/profiles/76561198246073682/
profilimden bakabilirsin hocam . Bu senenin stickerları genel olarak baya sevildi ve şuan pahalılar. Benim tavsiyem mouz , fnatic , monte ve 9ine stickerları . Hololar pahalı olduğu için parıltılı sticker yatırımı öneriyorum
Bu stickerlar hangi kapsülde?

Yarısı imza kapsülü zaten hocam. Ve sayı olarak en az olanlar da onlar diğerlerinden 200 bin tane olan kapsül bile var.
Hocam imza kapsüllerinin az olması bir şey değiştirmiyor. İçindeki stickerlar beğenilmiyor genelde. Sadece Antwerp 2022'de Rox Holo stickeri yüzünden bir tane imza kapsülünün fiyatı artmıştı. Ben takım logosu kapsüllerinden yanayım.

Hocam imza kapsüllerinin az olması bir şey değiştirmiyor. İçindeki stickerlar beğenilmiyor genelde. Sadece Antwerp 2022'de Rox Holo stickeri yüzünden bir tane imza kapsülünün fiyatı artmıştı. Ben takım logosu kapsüllerinden yanayım.
Hocam benim dediğim imza en sağda yer alan değil. Mücadeleciler İmza kapsülünden bahsediyorum.

Siz hangi kapsülü öneriyorsunuz? Şuanda ordan buradan gelen parayla 3 tane aldım 2 meydan okuyanlar imza kapsülü 1 de mücadeleciler imza kapsülü.
Ben %50 meydan okuyanlar gerisini % 25 efsaneler ve % 25 mücadeleciler aldım . Meydan okuyanların içindeki takımların diğer turnuvaya katılma olasılığı düşük olarak gördüğüm için ona ağıırlık verdim

Siz hangi kapsülü öneriyorsunuz? Şuanda ordan buradan gelen parayla 3 tane aldım 2 meydan okuyanlar imza kapsülü 1 de mücadeleciler imza kapsülü.
imza olarak mücadeleciler alıp kenara atıp unutacam başka imza almam büyük ihtimal

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı