Yaklaşık 40 tane Paris çıkartma kapsülü aldım. Bunların indirimi bitince 26-27 olunca satılır mı ve ne zaman indirim biter?
yaklaşık 3 4 aydır durduğunu varsayarsak uzun süre çıkmaz diye düşünüyorumHocam 26 olması epey zaman alır çok uzun süredir markette ve çok fazla stoklandı bunu epey bir uzun süredir CS:GO yatırımı yapan biri olarak söylüyorum.
Yaklaşık 40 tane Paris çıkartma kapsülü aldım. Bunların indirimi bitince 26-27 olunca satılır mı ve ne zaman indirim biter?
Hahaha harbi. CS:GO'da geldi, CS 2'de devam ediyor.Hala gitmedi mi o? Maşallah 2 oyunu da gördü.
İndirimi bitmek yerine direkt satıştan kalkacaklar fakat yine aynı fiyatları görmesi bi 5-6 yılı alır stokları baya arttı. Bu stokları eritmek çok zor olur.Yaklaşık 40 tane Paris çıkartma kapsülü aldım. Bunların indirimi bitince 26-27 olunca satılır mı ve ne zaman indirim biter?
Aralık 27'sinde hocam. Nerden bildiğimi sormayın.(!)Yaklaşık 40 tane Paris çıkartma kapsülü aldım. Bunların indirimi bitince 26-27 olunca satılır mı ve ne zaman indirim biter?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.