Yolun Yolcusu
Hectopat
Parisi zaten beğenmiyordum ki tecrübeyle sabittir 3 kez bulundum orada.
Babamın Kabri orda.

Babamın Kabri orda.
Yazın klimadan dolayı fatura yüksek geliyor mu?Adana en yaşanılası şehir. Yazın açık hava sauna oluyor. Yaz, kış tişört giyiyorum masraf çıkartmıyor. Yazlık kışlık kıyafet derdi yok. İnsanları hayat dolu. Yemek kültürü güzel. Yemekten önce gelen ikramlarla karnımı doyuruyorum. Yemekler pahalı değil. Ev kiraları çok pahalı değil.

Yazın yaylaya gittiğimiz için fatura az geliyor. Adana'da olduğum zaman klimayı açıyorum. Yazın klima olmadan uyumak çok zor. Benim oturduğum yer çoğu yere göre serin. Bazı yerlere bakıyorum evler dip dibe ve en fazla 2-3 katlı evler. İnsanların orda klima olmadan yaşaması bence imkansız.Yazın klimadan dolayı fatura yüksek geliyor mu?
Ben de Bitlis'te o yok mesela şu an 15C° mis gibi püfür püfür ama kışın soğuk.Yazın yaylaya gittiğimiz için fatura az geliyor. Adana'da olduğum zaman klimayı açıyorum. Yazın klima olmadan uyumak çok zor. Benim oturduğum yer çoğu yere göre serin. Bazı yerlere bakıyorum evler dip dibe ve en fazla 2-3 katlı evler. İnsanların orda klima olmadan yaşaması bence imkansız. Benim oturduğum yer çoğu yere göre daha yüksek ve hava almaya müsait olmasına rağmen sıcak.
Bu kısmı anlayamadım. Hayvan olan faremi? Yoksa sivil polis veya normal insan mı takip ediyor.Giderken farelerin bir ajan gibi sizi takip ettiğini hissedebiliyorsunuz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.