Paris'in Şişirilmiş Bir Balon Olması

• Konuyu başlatan Jira
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 110
  • Görüntüleme 9.479
Evet, kanıtlanmış bir şey :) Sivaslı çok İstanbul'da ama ben hiçbirini tanımıyorum, tarzım insanlar değil :)

Bizim köy dağ başında, şehre döner yemek için iniyoruz ve alışveriş dolayısıyla. Bir tek döneri güzel. Öyle döneri ben İstanbul'da yemedim. Mmmm.

Adana en yaşanılası şehir. Yazın açık hava sauna oluyor. Yaz, kış tişört giyiyorum masraf çıkartmıyor. Yazlık kışlık kıyafet derdi yok. İnsanları hayat dolu. Yemek kültürü güzel. Yemekten önce gelen ikramlarla karnımı doyuruyorum. Yemekler pahalı değil. Ev kiraları çok pahalı değil.
Yazın klimadan dolayı fatura yüksek geliyor mu?

Yazın klimadan dolayı fatura yüksek geliyor mu?
Yazın yaylaya gittiğimiz için fatura az geliyor. Adana'da olduğum zaman klimayı açıyorum. Yazın klima olmadan uyumak çok zor. Benim oturduğum yer çoğu yere göre serin. Bazı yerlere bakıyorum evler dip dibe ve en fazla 2-3 katlı evler. İnsanların orda klima olmadan yaşaması bence imkansız.

Son düzenleme:
Yazın yaylaya gittiğimiz için fatura az geliyor. Adana'da olduğum zaman klimayı açıyorum. Yazın klima olmadan uyumak çok zor. Benim oturduğum yer çoğu yere göre serin. Bazı yerlere bakıyorum evler dip dibe ve en fazla 2-3 katlı evler. İnsanların orda klima olmadan yaşaması bence imkansız. Benim oturduğum yer çoğu yere göre daha yüksek ve hava almaya müsait olmasına rağmen sıcak.
Ben de Bitlis'te o yok mesela şu an 15C° mis gibi püfür püfür ama kışın soğuk.
Yemek kültürünü ezdirmem buranın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı