Paris'in Şişirilmiş Bir Balon Olması

• Konuyu başlatan Jira
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 110
  • Görüntüleme 9.463
Çalıştığım Fabrika'da patron 5,5 ay gibi bir süre iş için Fransa'da yaşadığını söyledi. Öve öve bitiremedi. Oradaki saygının ve düzenin eşi benzeri olmadığını söyledi. Kötü bir yanından bahsetmedi bile. Herkesin algısı farklı oluyor demek ki.

Avrupa'nın İzmiri bence. İzmir'e gittiğim zaman bu durumu yaşamıştım.
Kesinlikle İzmir de öyle. İstanbul bin basıyor. İzmir fanboyları ayrı konu :)
Peki Paris ile Türkiye'de ki herhangi bir şehiri karşılaştırsan hangi şehir Paris'ten daha iyidir, derdin ya da Türkiye'de Paris'ten daha iyi bir şehir var mı sence?
Hiçbir kişisel ve ülkesel sorunu katmazsak, şartlar eşit desek ben İstanbul'u seçerim. İstanbul'da yaşadığım yerden memnunum. Paris beni boğardı. Eminim.

Kesinlikle İzmir de öyle. İstanbul bin basıyor. İzmir fanboyları ayrı konu :)

Hiçbir kişisel ve ülkesel sorunu katmazsak, şartlar eşit desek ben İstanbul'u seçerim. İstanbul'da yaşadığım yerden memnunum. Paris beni boğardı. Eminim.
Bence sen şartlara ulaşım sorunları ve ağaçsız yapılaşmayı da katma. O zaman İstanbul, diyebiliriz. 🤣 Paris'te ulaşım hergün söylediğin gibi sorunlu mudur, bilmiyorum. Ama İstanbul'da bir yerden bir yere gitmek çok sıkıntı.

Bence sen şartlara ulaşım sorunları ve ağaçsız yapılaşmayı da katma. O zaman İstanbul, diyebiliriz. 🤣
16 milyonluk nüfus ile 2 milyonluk nüfus :( 2 milyon nüfuslu İstanbul olsa, tadından yenmez bir şehir de, eh işte :)

İnsanları konusunda duyduklarıma göre size hak veriyorum. Oraya giden çoğu insan İngilizce bildikleri halde Fransızca konuştuklarını söylüyor. Egoist oldukları da doğrudur. Yıllarca binbir tane ülkeyi sömürdükleri de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı