Paris'te öğretmen başı kesilerek öldürüldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E dostum veliler tarafından şikayet edildiğini yazmıştım konuya.
Görmemişim pardon o zaman gereken yapılması lazımdı ki İslam karşıtı ülkede yapılmaz dı ama vahşice öldürülmesi mantıklı değil.

Ben şunu anlamıyorum Türkiye'de iki kişi birbirini öldürünce "Bulgar göçmeni, Kürt, Çerkes, Kırgız" asıllı diye vurgu yapılmazken bu Fransa niye topu başka ülkelere atıyor onu çözemedim. E adam senin ülkenin vatandaşı sokakta "ben Fransızım" diye geziyor. Ama cinayet işleyince "ov Çeçen, ov müslüman".

2 tane Fransız vatandaşının ölmesi olayı. Yok dinmiş, yok Alahu Akbar imiş falan geçin bunları. Hemen her gün Dünya'da binlerce insan birçok sebepten dolayı ölüyor. Araca değil amaca bakın.

Açık konuşacağım; mantıklı değil, öğretmenin'de derste çıkartıp Muhammed karikatürü göstermesi, Macron ve diğer bakanların Fas'taki buluşmayı hemen iptal edip okula gidip bununla ilgili açıklamalar yapması, mantıklı değil. Provokasyon olabilir. Yine'de kafa kesen Arap hayranı ve ölen bir kurban olduğunu unutmamak gerekir. Garip.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…