Parolaso unutulan iPhone'a giriş yapamamak

Orvenervel8641

Kilopat
Daha fazla  
Ekran süresi şeyini denemek için açtım, parola vs koydum fakat biraz salaklığıma denk geldi, unuttum direkt. Parolayı unuttum kısmına girip iCloud'uma giriş yapmama rağmen (her şey doğru Apple sitesinden girebiliyorum) yine başarısız parola girişimi diyor. Şu an 60 dakika banım var. Ne olacak bu telefon şimdi? :D

Ekran süresi şeyini denemek için açtım, parola vs koydum fakat biraz salaklığıma denk geldi, unuttum direkt. Parolayı unuttum kısmına girip iCloud'uma giriş yapmama rağmen (her şey doğru Apple sitesinden girebiliyorum) yine başarısız parola girişimi diyor. Şu an 60 dakika banım var. Ne olacak bu telefon şimdi? :D
Merhaba,
Eğer cihazda kullandığınız Apple hesabınızın parolasını biliyorsanız iPhone'u sıfırlayabilirsiniz.
Kolay gelsin.

Merhaba,
Eğer cihazda kullandığınız Apple hesabınızın parolasını biliyorsanız IPhone'u sıfırlayabilirsiniz.
Kolay gelsin.

Teşekkürler.

Merhaba,
Eğer cihazda kullandığınız Apple hesabınızın parolasını biliyorsanız iPhone'u sıfırlayabilirsiniz.
Kolay gelsin.
Ekran kilidi şifremi unuttum. iCloud vs her şeyim var. Kendim yapamıyorum. Yeni şarj aletin de USB girişi yok bilgisayara bağlayamiyorum. Yetkili servise mi götürmeliyim yoksa normal telefoncu mu? Cihazım İPhone 13 garantisi devam ediyor. Ve ne kadar para isterler ? Geri yükleme yapılacakmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı