Part-time için 5 bin TL ücret iyi midir?

Haftada 36 saat hiç part-time değil ve ücret yarı yarıya. O kadar saat çalışacaksanız dahi en azından asgari ücret veren bir yere girin. Hatta öyle ki part-time yerine tam zamanlı işte çalışıp boş vaktiniz varsa mesai ile parayı daha da katlayabilirsiniz.

Sigortanın olması işleri değiştirir. Eğer tempolu bir iş değilse yani çok yorulmuyorsan gayet güzel.

Arkadaşlar asgari ücret demişler de genelde daha ağır işler olur ve bulması da kolay değildir.

Çalıştığın iş part-time değil. Şirket sahiplerine köle olmak istiyorsan güzel seçim. Ama bu part-time değil. Para olarak bakarsak evet ideal. Ama mesela ben bu çalışma şartını 60 000 TL'ye kabul etmem. Benim için gün önemli 5 günden 6. güne çıktığı anda maaş isteğim 2 katını geçer. Kaldı ki haftada 5 gün günde 8 saat çalışmayla 30 000 alıyorum zaten.

Haftada kaç gün, kaç saat ve ne kadar ücret part time olur örnek olarak verebilir misiniz? Benim de kafamı o kurcaladı zaten 2 saat fazla çalışsam asgari ücret vermeleri gerekir 2 saat az çalışıyorum neden 5bin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…