Pascal Mimarisi İle Ne Değişecek ?

Güç kaynağı evga supernova 750 g2 (80+Gold), kasa zalman r1.

İkiside iyi tercih. Önünde 3 seçenek var. Ya herro ya merro diyip bu şekilde kullanacaksın. Ya da sorunsuz olanı bulana kadar değişime devam edeceksin. En son çare para iadesi talep edip farklı marka model alacaksın.

İkiside iyi tercih. Önünde 3 seçenek var. Ya herro ya merro diyip bu şekilde kullanacaksın. Ya da sorunsuz olanı bulana kadar değişime devam edeceksin. En son çare para iadesi talep edip farklı marka model alacaksın.
Taktım kafaya, sorunsuz bir sapphire kullanmadan bırakmam. Cidden artık forumda sapphire den uzak durun, aman almayın demekten baktım. Yarın vatana gidip vereceğim kartı. Bozuk olmayan bir sapphire kullanmam lazım.

Taktım kafaya, sorunsuz bir sapphire kullanmadan bırakmam. Cidden artık forumda sapphire den uzak durun, aman almayın demekten baktım. Yarın vatana gidip vereceğim kartı. Bozuk olmayan bir sapphire kullanmam lazım.

Hocam işte böylesi durumlar yüzünden yıllardır Sapphire hep kötü algılandı. Kullanıcının eline sorunlu bir ürün geçti diye o kişi 'Sapphire alınmaz.' derse, Sapphire'den tabii ki herkes korkar. Bir kaç modeli sorunlu diye veyahut sorunsuz bir modelinde o kişinin eline tamamen şansına bağlı olarak sorunlu olan bir ürünü geçti diye Sapphire tamamen kötüymüş gibi lanse edilmeye başlanıyor. Ee? Aynı sorun Asus da MSI da yok mu? Bunlar gökten zembille mi indi? Asus - MSI sorunlu çıkarsa üzerini ört, görmezden gel. Sapphire - Zotac vs. sorunlu çıkarsa eyvah eyvah yandılar. Konu teknoloji ise bu düşünce yanlış arkadaşlar. Burada takım veya siyasi parti tutmuyoruz. Taraftarlığın alemi yok. Sapphire'in de gayet kaliteli olduğu bariz ortada. Testler ve araştırmalarda bu durum açıkça görülüyor. Hatta Asus'dan daha önde olduğu, kimi yerlerde MSI ile kafa kafaya olup kimi yerde MSI'dan da önde olduğu gözlemlenmektedir. "Sapphire dandik, Sapphire alınmaz. Aman Sapphire'den uzak durun!" Bunlar eskidendi.

Bu arada hocam sizin durumunuza oldukça üzüldüm. Şansınız yaver gitmemiş. Umarım yakın zamanda bu sorun hallolur ve siz de gönül rahatlığıyla Sapphire kullanmaya başlarsınız.

Not: Lütfen taşa tutmayın. Fanboy değilim, sadece fikrimi belirttim. (y)

Bence o arkadaşa istediğiniz kadar sapphire kötü değil diyin, o kadar sorun yaşamış biri bir daha hayatta sapphire almaz bence :D.
Yok abi normalde öyle olur ama ben öyle değilim. Sırf ileride tekrar sapphire alabilmek için düzgün bir ürün gelene kadar değiştirmeye devam edeceğim.

Yok abi normalde öyle olur ama ben öyle değilim. Sırf ileride tekrar sapphire alabilmek için düzgün bir ürün gelene kadar değiştirmeye devam edeceğim.
Fikrinizin değişmemiş olması güzel (y) Bu arada 6 sene 8 ay Sapphire 3850 kullanmış biriyim ben. Bozulduğu güne kadar tek bir sorun çıkarmadı.

Fikrinizin değişmemiş olması güzel (y) Bu arada 6 sene 8 ay Sapphire 3850 kullanmış biriyim ben. Bozulduğu güne kadar tek bir sorun çıkarmadı.
Abi bugün vatan computer cevizlibağ şubesine gittim verdim kartı, haftaya salı çariamba gibi sonuç gelir herhalde. Sonucu kesinlikle bildireceğim burda.(Önceki denemelerde de 1 haftada sonuç aldım, süre tahminidir.)

Senin gibi düşünenlerin sayısı artsa sorunlu marka kalmaz piyasada kardeşim. Vallahi taktir ettim seni. :)
Kimileri ön yargılı yaklaşıp tamamen duyduklarına inananlardır. Bu kişiler korkaktır. Kimileri ise bizzat test ederek kendi gözüyle görüp bu ön yargıları yıkmaya çalışır. Bu kişiler ise cesurdur. Sen ön yargıyı yıkmaya çalışıyorsun. Umarım ürün değiştirildiğinde tekrar sorunlu bir ürünle karşılaşmazsın. Ben de yarın bir gün Sapphire R7 250X Vapor-X alacağım ve umarım ben de sorunlu bir karta denk gelmem. :)

Senin gibi düşünenlerin sayısı artsa sorunlu marka kalmaz piyasada kardeşim. Vallahi taktir ettim seni. :)
Kimileri ön yargılı yaklaşıp tamamen duyduklarına inananlardır. Bu kişiler korkaktır. Kimileri ise bizzat test ederek kendi gözüyle görüp bu ön yargıları yıkmaya çalışır. Bu kişiler ise cesurdur. Sen ön yargıyı yıkmaya çalışıyorsun. Umarım ürün değiştirildiğinde tekrar sorunlu bir ürünle karşılaşmazsın. Ben de yarın bir gün Sapphire R7 250X Vapor-X alacağım ve umarım ben de sorunlu bir karta denk gelmem. :)
Aslında bu olayı yaşadığım hafta(2. değişim) ben de hep sapphire i kötüledim. Her malı sorunlu özellikle 390x tri x modeli. Önce iki sefer de bozuk geldi demek ki seri dandik dedim ama sonradan bir baktım, herkes bana itiraz ediyor. Bende tam bu kartla artık yanana kadar devam derken sayenizde tekrar değişip şansımı son bir defa deneme kararı aldım. Sağol technopat sosyal.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı