Pascal ne kadar fiyatla çıkar?

Utku Toros

Hectopat
Yer
Isparta
Daha fazla  
Evet arkadaşlar ekran kartına maksimum 1500 TL ayırabilirim sizce Pascal ile bütçeme uygun bir kart çıkar mı? Yoksa bu bütçe için hiç beklemeden alıp geçmek mi lazım? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

Çıkar çıkmaz alma. Önce referans kartlar çıkacaktır. Daha sonra özel soğutmalı modelleri çıkacaktır. Fiyatı hakkında kesin bir şey söyleyemiyorum ama Maxwell'in şu anki fiyatının yerini alacaktır diye düşünüyorum.

Kaç gündür forumda sürekli aynı sorular soruluyor. Önceki nesil için de aynı sorular sorulmuştu. Görüldü ki ne önceki nesilde fiyat düşüşü ne de yeni nesilde doğru bir fiyat politikası benimseniyor. 1500TL'ye illa ki pascal bir kart alabilecesin fakat performans olarak karşılığı gtx 970 ile gtx 980 arasında bir yerde olacaktır ki ben şahsen beklemem. Çünkü öncelikle üst seviye referans modeller çıkar. Ardından Titan'ın yeni versiyonu çıkar, en sonunda üreticilerin sunmuş olduğu soğutmalı modeller çıkar ki bunun çıkması tahminimce sonbahar ortalarını bulur ki bu da epey süre demek (bence 5-6 ay). Eğer performans olarak beklediğiniz fps'yi üç aşağı beş yukarı biliyorsanız gtx 980 veya gtx 970'e yönelin ya da 5-6 ay daha bekleyin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı