Pasific Assault ardından yaşlanmış hissediyorum

RK800

Decapat
Merhaba, bana daha iki sene önce bir WW2 old school shooter oynama isteği basmıştı.
İki Medal of Honor PS1 oyunu, Allied Assault ve PS2 Frontline'ı oynadıktan sonra aşık olmuştum Medal of Honor serisine.
Geçen sene Pasific Assault oynayayım dedim ve ona da bayıldım, hele ki müzikler... ohh oğlum ne müzikler!
(Linkler aşağıda)
Lakin bitiremedim çünkü araya hep başka şeyler girdi ve bu vakitlere nasip oldu.
İlk başta hiç sorun olmadı oyunu oynarken ama daha sonra bayağı moralim bozuldu ve baydım (Sebebi yeni nesil veya daha iyi oyunlar oynamam değil.)
Birincisi, oyun buram buram 2004.
Evet olması gereken bu ama daha Atomic Heart oynamak aklımdayken ve ders vs yüzünden sürem kısıtlı iken oynadım ve herhalde retroşok gibi bir şey geçirdim.
Oyun "EA Games challenge everything" Intel Pentium 4 ve THX intro açılışı ile başlıyor.
Özellikle THX logosu ani korku bastırıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diğerleri zaten erken 2000'ler introsu.
Velhasıl oyun acayip bug ve glitch dolu, SSD'ye yüklenmesine rağmen GTA 5 kadar bekliyorsunuz oyun için.
Ragdoll yok, vuruş hissi, kan vb. yok.
Allied Assault'un oynanışını özleten bol geri tepme var onun yerine.
Ve oyun bitmeye yakın gelen oynamamı engelleyen bir bug (Oyunu orada bıraktım).
Modlamayı denedim lakin modların çoğu 2005'ten kalma.
PS2 emülatörde bundan bin kat daha leş Rising Sun'ı bile ağzımdan sular akıtarak oynayan ben niye böyle bir şey yaşadım bilmiyorum.
Ama garip hissediyorum, sanki 85 doğumlu gibi hissediyorum ve yıl 2004 gibi.
Ve size maksimum 500 KB internet hızıyla bunları yazıyor gibi hissediyorum.
Sadece anlatmak istedim, okuduysanız çok teşekkürler.

O çok beğendiğim müzikler👉
1)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

2)

(Dinleyin bayağı Band of Brothers.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı