Pastanede 70-80 TL'ye çalışmak mantıklı mı?

Galiba para biriktirme/harçlık çıkarma amacıyla çalışacaksınız. Sabah 8'de başlarsanız akşam 8'de biter, bunun için 70-80 TL çok az. Bir şey almak için hedefiniz yoksa veya amacınız para biriktirmekse, geçinmek için çalışmayacaksanız değeceğini düşünmüyorum.
 

Yaşım 17, saat sabah 6'dan akşam 7 vs.

Çalışılmaz kendini geliştirebileceğin şeyleri bu süre zarfında yapsan daha iyi olur.
Sözlük okusan ondan iyi.
Amcanı cömertliğe davet ediyorum.

Hocam buralar hepsi böyle 70 üstü yok onla konuşacağım 90 yapabilir.

Yemek yok yol parası yok değmez aga.

Yemek onlardan yol onlardan.

Amaç mesleği öğrenmekse neyse ama emek sömürüsü, üstelik amcadan gelince insanın ağırına gider.

Aynısını bende düşünüyorum, daha önce çalıştım ortamda kötü galiba çalışmayacağım orada, başka iş bulmam lazım.
Galiba para biriktirme/harçlık çıkarma amacıyla çalışacaksınız. Sabah 8'de başlarsanız akşam 8'de biter, bunun için 70-80 TL çok az. Bir şey almak için hedefiniz yoksa veya amacınız para biriktirmekse, geçinmek için çalışmayacaksanız değeceğini düşünmüyorum.

Evet ekonomik sıkıntım var okul harçlığı kıyafet vs.
 
Son düzenleme:
17 yaşında resmen kölelik yapmaya eşdeğer, 16 üzeri olduğunuz için rahatlıkla asgari ücret isteyebilirsiniz. Amcanız akraba sömürüsüyle sizi köle gibi kullanmayı hedefliyor belli ki, yaptığı şey yasal bile değil. Sigortanız vs. de yok, haliyle asgari ücreti vermek zorunda.
 
17 yaşında resmen kölelik yapmaya eş değer, 16 üzeri olduğunuz için rahatlıkla asgari ücret isteyebilirsiniz. Amcanız akraba sömürüsüyle sizi köle gibi kullanmayı hedefliyor belli ki, yaptığı şey yasal bile değil. Sigortanız vs. de yok, haliyle asgari ücreti vermek zorunda.

Çalışmayacağım, başka iş bulacağım olmazsa ya da asgari ücret talep edeceğim.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı