Path of Exile 2 destekçi paketleri ön siparişe açıldı!

Corizeo

Decapat
Makaleler
1
Path of Exile 2 destekçi paketleri ön siparişe açıldı fakat Epic'te şu an alınamıyor gibi, fiyatlar belirli sadece. Xbox'da da bu 3 paket dışında daha da fazla ve pahalı paketler de mevcut. Oyun çıkışında ücretsiz olacak ama bu paketler hem oyuna erken erişmek hem de kozmetik vb. için diye biliyorum.

Fiyatların en ucuz olduğu platform Steam. Bölgesel fiyatlandırma yapılıyor, 30 dolar olan paket bizde 15 dolar, 60 dolar olan paket bizde 27 dolar ve 100 dolar olan paket bizde 46 dolar.

Steam: Path of Exile 2 on Steam
Epic: https://store.epicgames.com/tr/browse?q=path of exile 2&sortBy=comingSoon&sortDir=ASC&count=40
Xbox: Path of Exile 2 ürününü satın al | Xbox

1732224400607.png

1732224393851.png

1732224387590.png

Son düzenleme:
Ücretsiz olacak oyun ücretli olacak sandım. Kalpten gittim bir an. :D
Oyunu sevenler ve desteklemek isteyenler için güzel fiyatlar.

İlk oyuna uzun bir zaman boyunca hayatımı harcamış olduktan sonra geçen yıl Diablo IV’ün tatmin etmemiş olması ile birlikte yılın geri kalanında hayvan gibi beklemiş olduğum bir yapım kendisi.

Grinding Gear Games sınırlı kaynaklara rağmen ne yapmasını gerektiğini çok iyi bir şekilde biliyor olan bir stüdyo. İkinci oyunu da free to play olarak sunuyor olup da destek istiyor olmaları takdire şayan. Bu ekibin oyun sektöründe gerektiği değeri daha iyi bir şekilde görebilmesi gerekiyor.

Son düzenleme:
@xakiran, Path of Exile ilk oyunu için sürekli başlama isteği duyduğum bir oyundu. 2. oyunu duyduktan sonra başlamamayı, 2. oyun ile başlamayı düşündüm. Çıktığında da oyuna akacağım. İnşallah yanlış karar vermemişimdir.

Bedava olup, destek için paket sunması bence yapılabilir ve iyi bir şey bence de.

Anladığım kadarıyla bu destekçi paketleri, oynanışa etki etmeyecek. Güzel bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı