Valve, Spotify'da Path of Borealis (Extended Version) müziğini yayınladı!

Alyx'ten sonra benim de iştahım ortadan kayboldu. 3-5 sene daha idare edebilirim.

Vallaha hocam, FPS'e gömülü kalmayı çok da doğru bulmuyordum kendim için. Yeni oyun türleri keşfetmek zorunda olduğumu hissediyordum. Bu yüzden 1 aydır Witcher 3 oynuyorum :)

VR fiyatlarının ucuzlayacağını sanmıyorum en azından yakın dönemde ama ortada bir oyun varsa büyük ihtimalle VR'dır.
Valve'ın son yıllarda iptal ettikleri oyunlara bakarsanız 2 tane VR oyun var. Alyx ile bir deneme yaptıklarını düşünüyorum Half Life devrimlerin oyunu VR'a büyük bir şey getirseler harika olur he tabi vergiler fln biz oynayamayız ama olsun.

Valve'ın son yıllarda iptal ettikleri oyunlara bakarsanız 2 tane VR oyun var. Alyx ile bir deneme yaptıklarını düşünüyorum Half-Life devrimlerin oyunu VR'a büyük bir şey getirseler harika olur he tabii vergiler falan biz oynayamayız ama olsun.

Alyx profil resmi :)

Bir müzikle ne anlam çıkarabiliriz ki? Half-Life: Barney mi gelecek? Ama Half-Life 3 zor. Çünkü 3 uğursuz lanetli Valve için. Diğer oyunlarının da yok. Left 4 Dead 2, Team Fortress 2 ve Portal 2 gibi.

Bir müzikle ne anlam çıkarabiliriz ki? Half-Life: Barney mi gelecek? Ama Half-Life 3 zor. Çünkü 3 uğursuz lanetli Valve için. Diğer oyunlarının da yok. Left 4 Dead 2, Team Fortress 2 ve Portal 2 gibi.

Hocam çok güldüm Allah affetsin Half-Life: Barney ne ya. Ama belki g-man'e özel bir geçmiş vererek RPG oyunu yapabilirler G-Man'in Gordon ile tanışana kadar olan kişiliği falan.

Ben 3'ü ilk bu oyunda söyleyeceklerini düşünüyorum 2+1 demek baya alay konusu olur. 3 diye çıkınca üstüne hype olur ilk defa kullandılar diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı