Patlayan Yenilenmiş note 7'lere Ne Olacak?

Pixel hoş telefon da stok android yani hızlı ama bu bildiğimiz generalmobile gibi felan olmıycak galiba değil mi ? Bide iphone 7plus ve pixel için ayrı konu açıyım sizin görüşünüz hangisi daha güzel ve hoş.

Son düzenleme:
Hocam isim değişecek olsa isim değişirdi. Nexus üretimleri tüm cephelerden durdu. Yani artık yeni bir cisim ve isim sözkonusu. Düşünün ki HTC firması bir zamanlar IPhone'un ekranını üreten bir alt firmaydı. Sonra bağımsızlaştı HTC oldu. Ama HTC Iphone'dur diyemezsin. Yani Pixel de bu şekilde yepyeni bir üretim. Ve ben bu yeni üretime şüphe ile bakıyorum kalite noktasında.

Sonuçta saf Android yine, Nexus modelleri nasıl güncelleme konusunda iyiydiler, bunlarda öyle olacak. HTC ile İphone kıyaslamanı anlamadım, ekranı üretti diye neden HTC'ye İphone diyelim ki, öyle olsa her ekran paneli üreten firmaya böyle bir isim mi vereceğiz. Kalite konusunda sıkıntı olmaz, koskoca Google firmasından bahsediyoruz. Sony nasıl Z serisini sonlandırdıysa Google'de Nexus serisini sonlandırdı. Seri değişikliği gitmesi kalite anlamında sorun yaratmayacaktır, sonuçta amiral gemisi modeller bunlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı