Pavilion 15-EC2056NT alınır mı?

Arkadaş bir git Allah aşkına o yüzden mi millet burada Dell kotuluyor, ipg3 ekran karti tarafinds 15W ve Ti ondeligiyle önde ben render vb uğraşacağım derse de gider Nitro alabilir.

Render ile uğraşacaksa senin attığın o 11300H işlemcili İG3'ü de almamalı, diyorum ki o modelim 5600H işlemcili olanını kullanıyorum memnun değilim. Forumda Dell kötüleyen 3 kişinin laptopunu hallettim iki sürücü güncellemesiyle, Nitro alacağına Dell alsın.

Bende diyorum ki render ile ugrasacaksa gider Nitro alır anlamiyor musun? Dell alip yazilimlami ugrassin bende 11300h ipg3 kullanıyorum ve 5600h versiyonunu cokca kişiye aldırdım fazla sorun yasayan olmadi, o zaman bende senin fikrini onemsemiyorum.

Senin fikrini önemsemeyen oldu mu arkadaşım, diğer forumlarda sıkıntılı birisi olduğun belli zaten çok detaya da girmeyeceğim seninle de tartışmayacağım. Dell'in yazılımsal bir sorunu yok, YouTube'da bile videosu var. Forumdaki 2-3 kişinin Dell'i düzelttik iki sürücü güncellemesi ile, ne yazılımından bahsediyorsun? Rehber oluşturmayı bile düşünüyorum bu konuda hatta. Nitro alacağına Dell alsın diyorum bende, marka açısından falan daha iyi olur diye.

Başka hangi forumda gördün beni :D şu an bayram bitti işbaşı olduğu icin biraz gerginim ama neyse. Hazirla rehberini sabırsızlıkla bekliyorum kendi ipg3unun sorunlarini cozmeye çalış ama önce.

Konu dışına çok çıkmayalım bence, gerginliğinizden ötürü ani çıkış yaşanmış olabilir kusura bakmayın sert çıktıysam. Rehberi hazırlayıp paylaşmayı düşünüyorum ancak daha elime bir G15 geçmedi, geçtiği zaman yayınlarım hemen. Kendi İG3'ümün sorunlarını çözmeye çalışıyorum ancak servis beni kanser ediyor.

@Artoria Pendragon @gutibey
Aslında fiyat avantajı konusundan Nitro 5'e sıcak bakıyorum bir +8 GB bellek alıp kullanmak için ama TUF için de bir teredditim var. Sanki i5 11400h beni daha ileri götürecekmiş gibi geliyor. 75W RTX 3050 performansı ne kadar olur onu da bilemiyorum gerçi. Ama TUF alıp ASUS kalitesi beni cezbediyor gibi. Fazla kararsızım.

@Artoria Pendragon @gutibey
Aslında fiyat avantajı konusundan Nitro 5'e sıcak bakıyorum bir +8 GB bellek alıp kullanmak için ama TUF için de bir teredditim var. Sanki i5 11400h beni daha ileri götürecekmiş gibi geliyor. 75W RTX 3050 performansı ne kadar olur onu da bilemiyorum gerçi. Ama TUF alıp ASUS kalitesi beni cezbediyor gibi. Fazla kararsızım.

Geçen mağzada inceledim 11400h 3050 TUF. ASUS kalitesi bu bütçede YOK. Malzeme olarak victus daha iyi TUF'tan ve TUF diğer cihazların yanında çok kaba duruyor ayrıca Wi-Fi kartı ile ilgilide sorunları var.

Geçen mağzada inceledim 11400h 3050 TUF. ASUS kalitesi bu bütçede YOK. Malzeme olarak victus daha iyi TUF'tan ve TUF diğer cihazların yanında çok kaba duruyor ayrıca Wi-Fi kartı ile ilgilide sorunları var.
TUF'da dediğiniz o ASUS kalitesini pek de hissedemezsiniz, Nitro ve TUF'da 75W 3050 var performansı iyi sayılır.
Peki Nitro 5 nasıl?
Bu ikisi arasından hangisi?
Nitro 5 vs Pavilion

Technopat Haberler

Geri
Yukarı