Paw 3395 SE vs 3395

ZapsiN

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Furylevel Z1 mouseunu araştırıyorudum ve satıcı mousle ilgili video yapmış ve diyor ki paw 3395 SE sensörü çok daha düşük bir model sensöre tekabül ediyor. Bizim kullandığımız 3395 sensör ki arasında kalite olarak gerçekten fark var diyor. Videoyu YT'den bulabilirsiniz bu arada. Oturup telefon gibi 2 sensörü karşılaştırma yapamam sanırım. Sizin bir bilginiz varsa paylaşmanızı isterim.

Furylevel Z1 fareyi bende var, VXE R1 yerine tavsiye eder miydiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım Swarcow'un videosundaydı, 3395 SE'ye modlu bir 3370 denebilir gibisinden bir şey söylüyordu.
Evet "3370'in modlanmış hali diyebiliriz" diyordu.

Arkadaşlar Furylevel Z1 mouseunu araştırıyorudum ve satıcı mousle ilgili video yapmış ve diyor ki paw 3395 SE sensörü çok daha düşük bir model sensöre tekabül ediyor. Bizim kullandığımız 3395 sensör ki arasında kalite olarak gerçekten fark var diyor. Videoyu YT'den bulabilirsiniz bu arada. Oturup telefon gibi 2 sensörü karşılaştırma yapamam sanırım. Sizin bir bilginiz varsa paylaşmanızı isterim.

Z1 gayet yeterli mouse hocam R1 almaya değmez gibi.

Sensörler son 1 2 seneden beri zirve durumda fark hissedemezsin ama 3395 daha iyi kağıt ustunde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı