PAW3318 sensör iyi mi?

Hocam dediğim mouseyada bir bakar mısınız oda güzel emin olun attığımız fareler o ASUS'tan güzel.

Hocam merak etmeyin o olay geçmişte kaldı takılma vs. artık hiçbir farede olmuyor neredeyse.

2.4GHz alıcılar olduğu için gecikme takılma yok artık.

Tamam hocam bir araştıracağım hangisi daha güzel ise alacağım teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için.

Hocam şarjı hızlı bitme gibi bir durumu olabilir mi acaba ilk defa kablosuz alacağım da. Mesela kaç gün kullanabilirim.

Hocam şarjı hızlı bitmiyor genelde çoğunun ortalama 3 4 gün gidiyor benimki ama yatarken veya oyuna ara verdiğinizde taksanız dolar telefon gibi değiller maksimum 20dakikada dolar şarjı.

Hocam ben biraz RGB düşkünü bir insanım😅 şu anlık onu alasım var elime tam uyacağını düşünüyorum hafif diye gözüme çarptı zaten ama yine de hocamızın attığı fareyi bir araştıracağım.
Hocam o olay tamamen tutuşunuza ve elinizin büyüklüğüne göre değişir tabii RGB'ye bir şey diyemem. Bundan 4 5 ay önceye kadar yıllardır kullandığım Motospeed V30 yerine SS Prime+'a geçiş yaptım ve gerçekten V30'un kalitesini aratmadı hatta daha iyi geldi bile diyebilirim. Bu bütçede kablosuz çok iyi değil diye biliyorum ama seçim sizin. SS Prime hakkında bir sorunuz olursa sorabilirsiniz.

Hocam o olay tamamen tutuşunuza ve elinizin büyüklüğüne göre değişir tabii RGB'ye bir şey diyemem. Bundan 4 5 ay önceye kadar yıllardır kullandığım Motospeed V30 yerine SS Prime+'a geçiş yaptım ve gerçekten V30'un kalitesini aratmadı hatta daha iyi geldi bile diyebilirim. Bu bütçede kablosuz çok iyi değil diye biliyorum ama seçim sizin. SS Prime hakkında bir sorunuz olursa sorabilirsiniz.

Hocam kablosuz mouse gözüme yattı güzele benziyor bunu alacağım kararımı verdim.

Hocam şarjı hızlı bitmiyor genelde çoğunun ortalama 3 4 gün gidiyor benimki ama yatarken veya oyuna ara verdiğinizde taksanız dolar telefon gibi değiller maksimum 20dakikada dolar şarjı.

Hocam mouse elime ulaştı tekrar teşekkür ederim çok kaliteliymiş çok beğendim tavsiyeniz için teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı