PaybyMe Kart ile Oyunlarda Alışveriş Yapın !

Firmayı yakından tanıyorum, Steam destekleri eksikti onu da tamamladılar. Videolarında espri var diit ditt diye ama işin esprisi işte :) Kendi tanıtım videolarını yayınladık, eksikleri tamamladıklarını duyurduk. Ben şahsen tanıdığım için konuya girip yorum yaptım ama bunu yükümlülükle mi yaptığımı soruyorsunuz; cevabım hayır. Hiç bir reklama, tanıtıma, habere, ürüne ya da firmaya referans vermek gibi bir zorunluluğumuz yok. Öyle bir anlayışta olsak sizce sitemizin her noktasında irili ufaklı sayısız reklam, dışarı bağlantı vb olmaz mıydı? :) Ek bir nokta, PaybyMe konusunda İninal aldım diyen arkadaşlarımız da var, gördüğünüz gibi kurallar ve üslup uygunluğu oldukça hiç bir sorun yok.

Özet: Technopat reklam yayınlayan, ancak abartmayan, okur memnuniyetine elinden geldiğince önem veren, dikkat eden bir yayındır.
Not: Para mı aldınız, kaç para aldınız gibi yorumlar Türk insanının hiç bitmeyen "O araba kaça? Nasıl aldın, nasıl kazandın, aylık gelirin ne, evinin kirası ne kadar" gibi sorulara doğru gider. Bunaltıcı bir soru türü olduğu için hiç cevap vermeyerek o muhabbete girmemeyi tercih ediyorum.

Ya bir şey soracam bu kartı Denizbank şubelerinden temin edebilirmiyim sipariş olarak veremem çünkü Dükkanda çırak olarak çalışıyorum. Saat 3-4 e kadar evde olmuyorum. Ev adresini versem yengem görse abime söyler sonra kredi kartı zanneder ortalığı dağıtırlar vs. Bu arada kartı aldım diyelim ben TL yükleyecem ama Steam $ istiyor sorun olur mu ?

Benim durumu özetlemişsin. Bizim aile bu tür şeylere karşıdır duyarlarsa peder "Eve haciz mi getiricen" diye söylenmeye başlar ve istenmeyen aksiyonlar yaşanabilir. :D

Çok zor. Ne gerek var falan diğcekler. Birde bu internetten kumar oynayanlar var. Ben de öyle bir şey yapıcam falan sanırlar. :D Paranoyaklık diz boyu bizde.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar gerçekten kafama yattı. Eğer ailemin izni olmadan kullanabilirsem ve alabilirsem almayı gerçekten düşünebilirim.

Amacım reklam olup olmadığını öğrenmekti.
Yoksa sizin bu reklamlardan kaç para kazandığınız veya geliriniz hangi arabaya bindiğiniz Cem Yılmaz'ın anlattığı gibi mantıkta biri değilim. Başkasının malında gözüm yoktur ve zenginliği ve saydığınız şeyler beni ilgilendirmez. Açıkçası merakta etmem. Bu forumu reklamsız olduğu için seviyordum ama buradada reklam varmış azda olsa ama dediğiniz gibi aşırı rahatsızlık vermiyor. Adblock kullanan kişiye hiç bir sitede rahatsızlık yok gerçi :)
Ama şunu merak ederim. Mesela laptop kullanıyorsanız markası nedir siz editör olduğunuzdan doğal olarak bu işte master degree ünvanı almış oluyorsunuz.
Bu yüzden benim gibi çok iyi anlamayan tecrübesiz arkadaşlara seçimlerinizle ve bizlerle paylaşarak yardımcı oluyorsunuz. Geri kalan şeylerle ilgilenmem :)

Not : Anlamadığım yıllarda bu işten anladığını iddia eden dayım bana zorla Acer aldırmıştı. Ben Toshiba'yı beğendiğim halde. Şu yaz aylarında gına geldi dizim yanıyor klavye yanıyor kasıyor,donuyor,mavi ekran veriyor. Steam'den aldığım oyunları süs niyetine saklıyorum.

Neyse konuyu çok dağıttım sanıyorum. Bir nevi içimi döktüm diyelim son yazdıklarımla...:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı