Daha fazla
- Meslek
- Technopat
- Profil Kapağı
- 1523300036
Firmayı yakından tanıyorum, Steam destekleri eksikti onu da tamamladılar. Videolarında espri var diit ditt diye ama işin esprisi işte
Kendi tanıtım videolarını yayınladık, eksikleri tamamladıklarını duyurduk. Ben şahsen tanıdığım için konuya girip yorum yaptım ama bunu yükümlülükle mi yaptığımı soruyorsunuz; cevabım hayır. Hiç bir reklama, tanıtıma, habere, ürüne ya da firmaya referans vermek gibi bir zorunluluğumuz yok. Öyle bir anlayışta olsak sizce sitemizin her noktasında irili ufaklı sayısız reklam, dışarı bağlantı vb olmaz mıydı?
Ek bir nokta, PaybyMe konusunda İninal aldım diyen arkadaşlarımız da var, gördüğünüz gibi kurallar ve üslup uygunluğu oldukça hiç bir sorun yok.
Özet: Technopat reklam yayınlayan, ancak abartmayan, okur memnuniyetine elinden geldiğince önem veren, dikkat eden bir yayındır.
Not: Para mı aldınız, kaç para aldınız gibi yorumlar Türk insanının hiç bitmeyen "O araba kaça? Nasıl aldın, nasıl kazandın, aylık gelirin ne, evinin kirası ne kadar" gibi sorulara doğru gider. Bunaltıcı bir soru türü olduğu için hiç cevap vermeyerek o muhabbete girmemeyi tercih ediyorum.
Özet: Technopat reklam yayınlayan, ancak abartmayan, okur memnuniyetine elinden geldiğince önem veren, dikkat eden bir yayındır.
Not: Para mı aldınız, kaç para aldınız gibi yorumlar Türk insanının hiç bitmeyen "O araba kaça? Nasıl aldın, nasıl kazandın, aylık gelirin ne, evinin kirası ne kadar" gibi sorulara doğru gider. Bunaltıcı bir soru türü olduğu için hiç cevap vermeyerek o muhabbete girmemeyi tercih ediyorum.