Hocam niye kusura bakmayın diyorsunuz sorun yok keyifle anlatırım.
Velim ile bir İş Bankası şubesine gittim 18 yaş altı hesap açmak istiyoruz dedik açmadılar. 2-3 şube daha gezdik açmadılar, yok işte açmayız yaşına tehlikeli cart curt. Kardeşim 13 yaş ve üstü herkes açabiliyor bana niye açtırmıyorsunuz insan değil miyim? Sonrasında bir şube daha bulduk, İlk İmza Hesabı açmak istiyoruz dedik ve açtılar.
Uygulamasını havale EFT her ne varsa açtılar. Sonrasında bir ton sözleşme imzaladık imzala imzala elim yoruldu. Hocam İş Bankası İlk İmza hesabında, istediğiniz gibi her işlemi yapabilirsiniz hani internet alışverişleri, kapatma açma falan. Ama şöyle bir şey var, bir IBAN'a Havale/EFT yapmak isterseniz tek seferlik şubeden o IBAN'ı kaydettirmeniz gerek. Kaydettikten sonra istediğiniz tutarı uygulamadan yazıp gönderebilirsiniz. Umarım anlatabilmişimdir.
İşte işlemleri tanıdıktan sonra, Paycell hesap doğrulama kısmına girdim. Ondan sonra önüme 5 tane banka çıktı, fakat İş Bankası'nın olmadığını gördüm. Sonrasında herhangi bir bankaya gönderebileceğimi öğrendim. O 5 seçenekten istediğiniz IBAN'a gönderebilirsiniz, İş Bankası olmasına gerek yok.
Hops şuraya linki bırakayım:
12-18 yaş aralığındaki gençler İlk İmza hesabı ile bankamatik kartı sahibi oluyor! Hemen şimdi gençleri nakit taşıma derdinden kurtaran hesapla tanışın!
12-18 yaş aralığındaki gençlerin banka hesabı açıp, birikim yapmalarına, paralarını değerlendirmelerine olanak sağlayan İlk İmza Hesabı ile tanışın!