Çözüldü Paycell paramı harcayamiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LutherHere

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben Paycell'in Steam kampanyasından dolayı 1.377 TL yükledim Paycell hesabıma fakat parayı harcayamiyorum. Bundan dolayı müşteri desteğini aradım bana ikametgâh belgesi ve T.C. Kimliğim ile Turkcell bayisine gitmem söylendi fakat hattım kimin üstüneyse onun gitmesi söylendi. Hattım abimin üstüneydi ona dedim, şu an köydeyiz köyden gittikten sonra gideriz dedi. Bu sorunu yaşayan oldu mu hiç? Sinirim bozuldu ve abimin kendi T.C. Ve ikametgâh kağıdı ile gitmesi lazımmış hattım onun üstüne olduğu için ve bir şey daha sordum, hattım Turkcell'e bağlı değil sorun olur mu diye olmaz dediler. Biraz endişeliyim bu konuda. Daha önce yaşayan oldu mu böyle bir durum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam anladım şimdi de onlara vereceğimiz IBAN nerede yaziyor yani ziraatın uygulamadaki kendi IBAN'ımı paycellinmi anlamadım orayı.

Profil kısmına girin orada hesap doğrula kısmı var. Orada istediğiniz 5 bankadan birini secin orada IBAN gözüküyor.
Bakalım hocam eğer bir çözüm bulamazlarsa öyle yapacağım. Steam'de hesabınızda bir güncelleme yaptık tekrar deneyin dediler ama aynı hatayı tekrar aldım.

Şikayet ettiysen normalde şimdiye aramaları lazımdı ne oldu acaba bende çok endişeliyim kaçırıcam diye yaz indirimini Hogwarts Legacy FM 2023 yakuza like a Dragon bir de tdpa oyunları için kullancaktım emeğim gitti resmen.

Şikayet ettiysen normalde şimdiye aramaları lazımdı ne oldu acaba bende çok endişeliyim kaçırıcam diye yaz indirimini Hogwarts Legacy FM 2023 yakuza like a Dragon bir de tdpa oyunları için kullancaktım emeğim gitti resmen.
Aramadılar ama Şikayetvar'a şikayetinizle ilgileniyoruz diye cevap yazmışlar. Bekliyorum.

Aramadılar ama Şikayetvar'a şikayetinizle ilgileniyoruz diye cevap yazmışlar. Bekliyorum.

Ne yazdın ki.

@cumali_032 @chaturanga bugün şu an köyden eve geldim sabah banka hesabı açıp deneyeceğim bol şans dileyin.

@cumali_032 hocam bugün İş Bankası'na gidip hesap açtım imza hesabı dedimki havale EFT için IBAN kaydettirnek istiyorum ekstra her şeyi kullanabiliyosun dediler girdim uygulamaya eve gelince havale EFT için şubeden onay gerekiyor yazıyor bundan dolayı Nays hesabım vardı acaba 1 TL ondan göndersem olur mu dedim o İş Bankası hesabı açtığım için onaylandı çünkü attım 1 TL numaramı alıcı adına Turkcell yazan şeyi açıklamaya numaramı falan yazdımda olmadı para gitti ama 1 saattir onay yok acaba ben bunu hattımın yasal sahibinin banka hesabından göndereceğim 1 TL ile mi yapacağım.

Son düzenleme:
Ne yazdın ki.

@cumali_032 @chaturanga bugün şu an köyden eve geldim sabah banka hesabı açıp deneyeceğim bol şans dileyin.

@cumali_032 hocam bugün İş Bankası'na gidip hesap açtım imza hesabı dedimki havale EFT için IBAN kaydettirnek istiyorum ekstra her şeyi kullanabiliyosun dediler girdim uygulamaya eve gelince havale EFT için şubeden onay gerekiyor yazıyor bundan dolayı Nays hesabım vardı acaba 1 TL ondan göndersem olur mu dedim o İş Bankası hesabı açtığım için onaylandı çünkü attım 1 TL numaramı alıcı adına Turkcell yazan şeyi açıklamaya numaramı falan yazdımda olmadı para gitti ama 1 saattir onay yok acaba ben bunu hattımın yasal sahibinin banka hesabından göndereceğim 1 TL ile mi yapacağım.
Yok hocam Nays ile yapamazsınız. Nays ile gönderirken, sizin adınıza gitmez. Şöyle diyeyim, Nays ile bir hesaba para gönderince "TURKIYE IS BANKASI ANONIM SIRKET A.S" olarak gidiyor hocam. Bende bunu test ettim. Bundan dolayı onaylanmadı hocam. Bakın size yine söylüyorum, Nays hesabı size ait olmuyor hani size aitte "TURKIYE IS BANKASI ANONIM SIRKETI A.S" olarak gitmekte. Bundan dolayı tekrar şubenize gidip Paycell'den seçtiğiniz bir IBAN'ı kaydedin. İşCep'ten atarsanız, Havale/EFT sizin adınıza gidiyor. Yani isminiz soyisminiz neyse öyle gidiyor ve hesabınız doğrulanıyor.

Yok hocam Nays ile yapamazsınız. Nays ile gönderirken, sizin adınıza gitmez. Şöyle diyeyim, Nays ile bir hesaba para gönderince "Türkiye İş Bankası anonım sırket a. S" olarak gidiyor hocam. Bende bunu test ettim. Bundan dolayı onaylanmadı hocam. Bakın size yine söylüyorum, Nays hesabı size ait olmuyor hani size aitte "Türkiye İş Bankası anonım sırketı a. S" olarak gitmekte. Bundan dolayı tekrar şubenize gidip Paycell'den seçtiğiniz bir IBAN'ı kaydedin. İşCep'ten atarsanız, Havale/EFT sizin adınıza gidiyor. Yani isminiz soyisminiz neyse öyle gidiyor ve hesabınız doğrulanıyor.

Anladım hocam bana vallahi oldu her şey dediler eve gittik baktık tek hesap açılmış IBAN falan yok gidip uygulamadan göstereceğim yapsınlar artık.

Anladım hocam bana vallahi oldu her şey dediler eve gittik baktık tek hesap açılmış IBAN falan yok gidip uygulamadan göstereceğim yapsınlar artık.
Hocam vallaha aslında çok kolay zor bir şey değil. Paycell'den 5 bankadan birini seçeceksiniz. Sadece o IBAN'ı gösterip hesabıma kaydetmek istiyorum diyeceksiniz. Nays uygulamasına yönlendirirler ise, benim dediğim izah edersiniz işte para gönderirken TURKIYE IS BANKASI ANONIM SIRKETI A.S olarak geçiyor dersiniz.

Bunda zor bir şey yok. Yarın gidip durumu tekrar anlatın sadece IBAN'ı kaydettirmek istiyorum diyin başka yapacak bir şey yok. O 5 bankadan birini seçtiğinizde IBAN gösterir. Ayrıca IBAN kısmının altında açıklama olarak Havale/EFT'yi atarken açıklama yazın diye orada not yazar. Telefon numaranız neyse başında 905******* yazmanız gerek, ben sansürledim sansürsüz bir şekilde yazmanız gerek. Siz sadece şubeden 5 bankadan birini kaydedin gerisi kolay.

@cumali_032 hocam dediğiniz gibi yaptım IBAN kaydettirdim fakat ne oldu bilin havale EFT açık değilmiş gittim onu da açtırdım ve oldu 1 TL attım hesabım doğrulandı hemen bildirim geliyor zaten doğrulandı diye gün içinde limitlerim yenilencekmiş siz başka kartınıza acaba Paycell'den nasıl para gönderiyorsunuz biliyorsunuzmu bir de çok teşekkür ederim hocam beni kurtardınız dertten bir de imza hesabıda ileride IBAN için lazım olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı