Çözüldü Paycell paramı harcayamiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LutherHere

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben Paycell'in Steam kampanyasından dolayı 1.377 TL yükledim Paycell hesabıma fakat parayı harcayamiyorum. Bundan dolayı müşteri desteğini aradım bana ikametgâh belgesi ve T.C. Kimliğim ile Turkcell bayisine gitmem söylendi fakat hattım kimin üstüneyse onun gitmesi söylendi. Hattım abimin üstüneydi ona dedim, şu an köydeyiz köyden gittikten sonra gideriz dedi. Bu sorunu yaşayan oldu mu hiç? Sinirim bozuldu ve abimin kendi T.C. Ve ikametgâh kağıdı ile gitmesi lazımmış hattım onun üstüne olduğu için ve bir şey daha sordum, hattım Turkcell'e bağlı değil sorun olur mu diye olmaz dediler. Biraz endişeliyim bu konuda. Daha önce yaşayan oldu mu böyle bir durum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam anladım şimdi de onlara vereceğimiz IBAN nerede yaziyor yani ziraatın uygulamadaki kendi IBAN'ımı paycellinmi anlamadım orayı.

Profil kısmına girin orada hesap doğrula kısmı var. Orada istediğiniz 5 bankadan birini secin orada IBAN gözüküyor.
Profil kısmına girin orada hesap doğrula kısmı var. Orada istediğiniz 5 bankadan birini secin orada IBAN gozukuyor.

Hocam vallahi kusura bakmayın size de zahmet verdim o 5 bankadan birinin çıkan IBAN'dan olacağını anlamadım şimdi anladım havale kısmına girip o 5 bankadan birinin IBAN'ı söylüyorum örnek ziraat veya Yapı Kredi uygulamadan kaydediliyor oraya para atiyoruz oluyor direk zaten kopyalama butonuyla karşımıza çıkan havale EFT'deki yer. İyi o zaman İş Bankası uygulama yüklim eve dönünce hocam çok sağ olun ailemle beraber imza hesabı açmaya geldim diyeceğim bitecek çok sağ olun.

Rica ederim hocam. Sorun yok benim yaptıklarımı anlattım.

Rica ederim hocam. Sorun yok benim yaptıklarımı anlattım.

Hocam şey biraz sizi fazla tutuyorum ama siz hangi bankanın IBAN'ını verdiniz ve İş Bankası'nın uygulamadan nasıl oluyor o gönderme SS atma şansınız var mı örnek şöyle mi?
Alıcı Paycell.
Ad soyad Yusuf aydemir.
Gönderilecek IBAN...

Hangi bankanın derken? Hocam normalde Paycell'in anlaşmalı olduğu bankalar o ekranda gördüğünüz bankalar. Paycell ile İş Bankası anlaşma yapmamis. Ama sorun yok istediğiniz bankayi secebilirsiniz bende oyle yaptim. Alıcı Paycell ad soyad yazmanıza gerek yok sadece ibanı seçiyorsunuz sonrasında açıklamaya seçtiğiniz bankaya şu açıklamayi girin diye paycellin uygulama ici gosterir.

Anladım hocam rastgele bir bankanın IBAN'ını giriyorum o 5 bankadan oluyor sağ olun yani Paycell'e biz başka banka aracılığı ile aktarmalı para gönderiyoruz iyi günler teşekkürler.

Ben de şu anda Paycell hesabımdaki 1000 TL yi Steam'de kullanamıyorum, hesabım onaylı.

Ben de şu anda Paycell hesabımdaki 1000 TL'yi Steam'de kullanamıyorum, hesabım onaylı.

Ben daha onaylamadım çok ilginç şu an köydeyim zatende bir nevi param çalınmış gibi hissediyorum bu yüzden senin onaylıysa git telefon aç Paycell'e.

Ben daha onaylamadım çok ilginç şu an köydeyim zatende bir nevi param çalınmış gibi hissediyorum bu yüzden senin onaylıysa git telefon aç Paycell'e.

Yani ben de yavaştan öyle hissetmeye başladım. 1000 TL lik bakiye var karta yüklü ama Steam'de kullanamıyorum nerede kullanabileceğim ben de bilmiyorum. MH ye mail attım aldığım hata mesajıyla beraber bakalım ne olacak.

Bende Paycell fiziksel kart yok sadece sanal olarak oluşturulan bir kart var alışverişte kredi kartı gibi kullanılabildiği söylenen acaba dedim bundan dolayı mı ama forumda benim gibi sanal kart olarak kullanıp Steam'de alışveriş yapabilen bir arkadaş görünce fiziksel kart olup olmamasıyla ilgili olmadığını anlamış oldum. Acaba bu 200 TL lik iadeyi yapmamak için Steam indirimleri döneminde çamura mı yatıyor Paycell

Çamura yatsa keşke parayı başka karta gönderebiliyor musunuz acaba oda olmuyor diye biliyorum ininal Tosla vb gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…