Çözüldü Paycell paramı harcayamiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LutherHere

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben Paycell'in Steam kampanyasından dolayı 1.377 TL yükledim Paycell hesabıma fakat parayı harcayamiyorum. Bundan dolayı müşteri desteğini aradım bana ikametgâh belgesi ve T.C. Kimliğim ile Turkcell bayisine gitmem söylendi fakat hattım kimin üstüneyse onun gitmesi söylendi. Hattım abimin üstüneydi ona dedim, şu an köydeyiz köyden gittikten sonra gideriz dedi. Bu sorunu yaşayan oldu mu hiç? Sinirim bozuldu ve abimin kendi T.C. Ve ikametgâh kağıdı ile gitmesi lazımmış hattım onun üstüne olduğu için ve bir şey daha sordum, hattım Turkcell'e bağlı değil sorun olur mu diye olmaz dediler. Biraz endişeliyim bu konuda. Daha önce yaşayan oldu mu böyle bir durum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam anladım şimdi de onlara vereceğimiz IBAN nerede yaziyor yani ziraatın uygulamadaki kendi IBAN'ımı paycellinmi anlamadım orayı.

Profil kısmına girin orada hesap doğrula kısmı var. Orada istediğiniz 5 bankadan birini secin orada IBAN gözüküyor.
Çamura yatsa keşke parayı başka karta gönderebiliyor musunuz acaba oda olmuyor diye biliyorum ininal Tosla vb gibi.

Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü gönderir misiniz dediler ben de gönderdim yine kartınızda bir problem görünmüyor, satın alım yaptığınız yerle görüşün diye döndüler. Steam'le de yazıştım bakalım onlar yardımcı olabilecek mi. Neyse sırf 200 TL lik indirim sebebiyle kullanmak istiyordum. Başaramazsam paramın iadesini talep edip kapatacağım bunlarla uğraşılmaz.

İade almiyorlar kanka banka kartına yolla parayı olmazsa dijital kodlar var Steam onu al mecbur cidden çok sinir bir firma bu Paycell.

varsa tamamını dijital karta çevireyim o zaman ama görmedim ben bakayım uygulamaya

ama tabi bu durumda herhalde 200 TL lik indirimden yararlanamayacağım yine bir işe yaramayacak

Steam'in cevabını bekliyorum onlar da bizimle ilgili değil derse Şikayet Var'a da mı yazsam acaba, hem hiç bir problem yok hem alım yapamıyorum nasıl oluyor yaw.

Steam'in cevabını bekliyorum onlar da bizimle ilgili değil derse şikayet Var'a da mı yazsam acaba, hem hiçbir problem yok hem alım yapamıyorum nasıl oluyor ya.

Hocam Steam ne alaka şimdi gidin şikayet var a yazın şikayet yesinlerde akılları başlarına gelsin süreçleri bana da yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…