Paycell vs tosla vs ininal

Ben de Paycell, Tosla, İninal kullanıyorum. Papara kartım daha elime ulaşmadı. Paycell kartın avantajı eğer Turkcell kullanıyorsan oluyor. Yaptığın her harcama sana puan kazandırıyor ve bu puanlarla internet paketi konuşma , sms paketi ve hediye çekleri veriyor ve otomatik talimatla faturaları ödeyebiliyorsun. İninal klasik zaten. Her işlemde para keser, çok fazla bir avantajı olmayan bir kart. Toslayı çok az kullandığım için hakkında pek bir bilgim yok ama Tosla hizmet elçisinin bana söylediğine göre herhangi bir aidat kart yükleme ücreti yok. Tüm atmlerden ve Teknosadan yükleme yapabilirsin. Zaten AkBank iştiraki olduğu için altyapısı da güvenilir. Papara hakkında herkes konuştuğu için ve ben kullanmadığım için bir şey yazmadım.

Papara'ya para yatırmak sıkıntı diyorlar nasıl oluyor o iş?

Alakası yok. EFT yapıyorum 3 dk’da hesabımda. ATM'lerde yaparsan saniyesinde hesapta. Teknosa’da ücretsiz. Ayrıca bütün ATM’lerden ücretsiz para çekebiliyorsan. Tabi bu özellikler için 18 yaşında olman lazım minimum.

Maalesef 15 yaşındayım. İninal çok paragöz ama parayı nakit yatırma avantajı var. Evimin yanında maalesef bankamatik yok. İbanla para yatırma da zahmetli.

Maalesef 15 yaşındayım. ininal çok paragöz ama parayı nakit yatırma avantajı var. Evimin yanında maalesef bankamatik yok. IBAN'la para yatırma da zahmetli.

Hayır, 18 yaş limiti aranmıyor saydığın yerlerdeki saydığın işlemleri yapmak için yaş limiti yok, kartı almak için var o da 12-13 gibi bir şey. Ininal'ın Papara'ya karşı 1 avantajı dahi yok, ininal çok fazla para kazanıyor ve yaptığı kampanyalar 1000 kişiye özel falan oluyor, Papara, ininal gibi ikide bir hoop para varmış cukkaliyim eyvallah yiğenim deyip almıyor paranı. Şu zamanda ininal almak bomboş bir şey olur ininal kampanyaları aşırı kötü, para yatırma işlemi Papara ile aynı ki Ininal'a para yatırınca Migros'tan falan, 2 TL alıyor oradan da 2 TL alıyor Papara almıyor kampanyaları dediğim gibi çok iyi yani ininal almak para kaybetmek dışında bir şey değil ayrıca ininal kart almak da paralı Papara adınızın yazdığı size özel çip bulunan kartı ücretsiz olarak kapınıza getiriyor hiçbir ücret ödemiyorsunuz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı