Payday 2 "0xc000007" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Salih Durmaz

Hectopat
Merhabalar, ne yaptım ettim bir türlü düzeltemedim. Konuyla ilgili videoyu izlediğimde ise anlayamadım ve yapamadım, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Process Monitor ile hata raporu oluşturup OneDrive, Google Drive, Dropbox, MediaFire gibi yerlere herkese açık bir şekilde yükleyip gönderebilir misiniz?

Process Monitor ile hata raporu oluşturup OneDrive, Google Drive, dropbox, MediaFire gibi yerlere herkese açık bir şekilde yükleyip gönderebilir misiniz?

Buyurun hata raporu burada.

Son düzenleyen: Moderatör:
C:\Windows\SysWOW64\MSVCR120.dll C:\Windows\System32\MSVCR120.dll

Dosyalarını silin. Aşağıdaki X86 ve X64'ü sırayla tamamını kurmayı deneyin. Hata alırsanız tüm C++ dosyalarını kaldırıp tekrar kurulum yapın.

MSVCR120.DLL, MSVCP120.DLL, MSVCP140.DLL, VCRUNTIME140.DLL, VCOMP120.DLL, MSVCP140D.DLL
Hata almaya devam ederseniz tekrar rapor paylaşın.

C:\Windows\SysWOW64\MSVCR120.dll C:\Windows\System32\MSVCR120.dll

Dosyalarını silin. Aşağıdaki X86 ve X64'ü sırayla tamamını kurmayı deneyin. Hata alırsanız tüm C++ dosyalarını kaldırıp tekrar kurulum yapın.

MSVCR120.DLL, MSVCP120.DLL, MSVCP140.DLL, VCRUNTIME140.DLL, VCOMP120.DLL, MSVCP140D.DLL
Hata almaya devam ederseniz tekrar rapor paylaşın.

bu sefer ise farklı hatalr almaya başladım dll eksikliğinden kaynaklanan hatalar
hata raporu :
Oyununuz korsan mı?

yok hayır zamanında steam'dan almıştım

C:\Windows\system32\MSVCRT.DLL C:\Windows\SysWOW64\MSVCRT.DLL

Bunları silip, aşağıdakilerinide kurmayı deneyin ve sonucu paylaşın.
Sorunun devamı üzerine bunu kurmayı deneyin;

Oyununuz korsan mı?
Orijinal log'da anlaşılıyor.

C:\Windows\system32\MSVCRT.DLL C:\Windows\SysWOW64\MSVCRT.DLL

Bunları silip, aşağıdakilerinide kurmayı deneyin ve sonucu paylaşın.

Orijinal log'da anlaşılıyor.
Dosyaların bütünlüğünü doğrula yapsa düzelmez mi?

C:\Windows\SysWOW64\MSVCP140.dll C:\Windows\System32\MSVCP140.dll C:\Windows\SysWOW64\VCRUNTiME140.dll C:\Windows\System32\VCRUNTiME140.dll C:\Windows\SysWOW64\MSVCR120.dll C:\Windows\System32\MSVCR120.dll

Dosyalarını silin. Aynı işlemi tekrarlayın.

C:\Windows\SysWOW64\MSVCP140.dll C:\Windows\System32\MSVCP140.dll C:\Windows\SysWOW64\VCRUNTiME140.dll C:\Windows\System32\VCRUNTiME140.dll C:\Windows\SysWOW64\MSVCR120.dll C:\Windows\System32\MSVCR120.dll

Dosyalarını silin. Aynı işlemi tekrarlayın.
şimdi ise sildiğim dosyalarının hatasını alıyorum
Dosyaların bütünlüğünü doğrula yapsa düzelmez mi?
çok kez denedim faakt sonuç alamıyorum
Rica etsem Team v. Aracılıyla sizler yapsanız belki benim atladığım bir şey vardır

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı