Steam Paylaşımlı hesap deneyimlerim

Hocam bu hesaplar offline yani hikayeli oyun için kullanılır.

Tesla alıp bu niye hızlı değil demek gibi.
Valla ben fıfa 23 aldım hesaba giremedim bile ztn girsem offline yani kariyer oynucam

Online oyunlarda paylaşımlı hesap almak zaten hata. Paylaşımlı hesap, offline oyunlarda çok iyi olan bir sistem aslında. Şu ana kadar en az 40 oyunu bu şekilde oynadım, bu şekilde bitirdim.

Değil mi git arkadışana ver kardeşine ver oynasın hesapla ama aynı hesabı 10'dan fazla kişiye satma be.

Üstte yazdıklarımızı okumadınız herhalde.
Satıcı ismi söyleyin şundan memnun kalmadım eyvallah ama genelleme yapmak doğru değil.

1 İsveç'li suç işledi diye bütün isveçliler suçlumu olacak yani?

Vallahi ben FIFA 23 aldım hesaba giremedim bile zaten girsem offline yani kariyer oynayacağım.

İsterseniz adamakıllı satıcı önerebilirim.

Fikrimi sevmeyenler oldu ama saygı duyarım oyunlar paralı pahalı.
Siz tabi yolunuzu buldunuz, ücretsiz ücretsiz götürüyorsunuz şimdi.

Bende oyunları CD ile alırken bu tarz işlere karşıydım. Zaten Steam, GOG gibi değil güvencesi yokmuş gibime geliyor şahsen biraz da o nedenle para gömmek istemiyorum.

Daha çok tecrübesizliğinden dolayı bunları yaşamışsın gibi.
Hocam farkındayım ama ztn son 1 aydır bole seyler izledim ve ztn daha çok bi deney amaçlı oyunları aldım yoksa bi merakım yoktu bunlar niye bukadar ucuz diye açıklık getirmek istedim

Zor ya ama olsun zorluklar tecrübe verir.
Mesela ben Doki Doki Plus için 20 dolar vermemiştim. Gereksiz ya crack yapacaksın ya da indirimi bekleyeceksin.

Eğer normal yaşantınızda oyun oynamaya paranız yoksa paylaşımlı iyi bir çözüm. Ya da korsan oyun oynuyorsanız ve oynamak istediğiniz oyun yıllardır kırılmamışsa yine paylaşımlı hesaplar kurtarıcınız oluyor. Onun dışında doğru dürüst ilgilenmeyen bir satıcıdan alırsanız çekilmeyecek bir çile haline geliyor durum.

Hocam farkındayım ama zaten son 1 aydır böyle seyler izledim ve zaten daha çok bir deney amaçlı oyunları aldım yoksa bir merakım yoktu bunlar niye bu kadar ucuz diye açıklık getirmek istedim.

Konu açıp hangi satıcı iyidir diye sorsaydınız bu kadar problem yaşamazdınız.

Ayrıca genelleme yapmanız hoş değil bence mesajı düzenleyiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…