Değil mi git arkadışana ver kardeşine ver oynasın hesapla ama aynı hesabı 10'dan fazla kişiye satma be.
Fikrimi sevmeyenler oldu ama saygı duyarım oyunlar paralı pahalı.
Değil mi git arkadışana ver kardeşine ver oynasın hesapla ama aynı hesabı 10'dan fazla kişiye satma be.
Valla ben fıfa 23 aldım hesaba giremedim bile ztn girsem offline yani kariyer oynucamHocam bu hesaplar offline yani hikayeli oyun için kullanılır.
Tesla alıp bu niye hızlı değil demek gibi.
Vallahi ben FIFA 23 aldım hesaba giremedim bile zaten girsem offline yani kariyer oynayacağım.
Siz tabi yolunuzu buldunuz, ücretsiz ücretsiz götürüyorsunuz şimdi.Fikrimi sevmeyenler oldu ama saygı duyarım oyunlar paralı pahalı.
Hocam farkındayım ama ztn son 1 aydır bole seyler izledim ve ztn daha çok bi deney amaçlı oyunları aldım yoksa bi merakım yoktu bunlar niye bukadar ucuz diye açıklık getirmek istedimDaha çok tecrübesizliğinden dolayı bunları yaşamışsın gibi.
Siz tabii yolunuzu buldunuz, ücretsiz ücretsiz götürüyorsunuz şimdi. Eki Görüntüle 2477959
Bende oyunları CD ile alırken bu tarz işlere karşıydım. Zaten Steam GOG gibi değil güvencesi yokmuş gibime geliyor şahsen biraz da o nedenle para gömmek istemiyorum.
Hocam farkındayım ama zaten son 1 aydır böyle seyler izledim ve zaten daha çok bir deney amaçlı oyunları aldım yoksa bir merakım yoktu bunlar niye bu kadar ucuz diye açıklık getirmek istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.