Merhabalar. Dün formatladım bilgisayarı. Driver yüklemek için bir siteye girdim ondan sonra bilgisayarın her açılışında böyle bir yazı çıkmaya başladı. Kaldır diyorum hata veriyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Kızgın atıyorsun bir şey bilmiyorsun. IO Bit'in sürücü programı Driver Booster dimi? Doğru oku mesajları da ondan sonra cevapla tuşuna bas. Başında her "i" olan IO Bit firmasına ait değil.
Evet öyle yapmanızı tavsiye ettim fakat Revo Uninstaller ile de kalıntısı olmadan kaldırabilirsiniz. Bu arada dün size SM Bus sürücüsü yüklemiştim, bir sorun mu oldu?
Ek olarak @RuthlessGrey bildiğinizi düşünüyorsunuz fakat yanılıyorsunuz., bu tarz tabiri vaizse çöp yazılımları kullanmayı asla önermem. Bu uygulama yerine kurulabilecek en kaliteli ve ücretsiz yazılımı aşağıda paylaştım. Belki artık siz de kullanmazsınız.
Bu uygulama size silmek istediğiniz bir uygulamayı kalıntısız silmeye yarar. Örneğin bir uygulamayı silmek istediğinizde arkasında kalıntı bırakır. Ama bu uygulama ile bir uygulama silerken silme işlemi sonunda size tarama seçenekleri sunar...