umut74245 Kilopat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 15 9 Aralık 2022 #1 Ekran kartı rx 570 Anakart msi b450m m2 pro max İşlemci Ryzen 3 3100 Bilgisayarı fişe taktım çalıştırdım. BIOS ekranından sonra bir süre siyah ekran oldu ve mavi ekran yedi. Minidump dosyası: minidump - Google Drive
Bilgisayarı fişe taktım çalıştırdım. BIOS ekranından sonra bir süre siyah ekran oldu ve mavi ekran yedi. Minidump dosyası: minidump - Google Drive
Vastrensien Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 465 Çözümler 13 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #2 Overclock veya voltaj düşürdün mü? BIOS sürümünü 7B84vAF sürümüne güncelle. B450M BİOS Ses sürücün sorunlu gözüküyor, attığım sürücüyü kur. Ses sürücüsü Artı 0 Eksi
Overclock veya voltaj düşürdün mü? BIOS sürümünü 7B84vAF sürümüne güncelle. B450M BİOS Ses sürücün sorunlu gözüküyor, attığım sürücüyü kur. Ses sürücüsü
KS KS umut74245 Kilopat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 15 9 Aralık 2022 #3 Vastrensien dedi: Overclock veya voltaj düşürdün mü? BIOS sürümünü 7B84vaf sürümüne güncelle. B450M BİOS Ses sürücün sorunlu gözüküyor, attığım sürücüyü kur. Ses sürücüsü Genişletmek için tıkla... Mavi ekranda VIDEO_TDR_FAILURE yazıyordu bununla ses sürücüsünün nasıl bir alakası olabilir ki. Hayır hiç OC yapmadım voltajlar otomatik. Artı 0 Eksi
Vastrensien dedi: Overclock veya voltaj düşürdün mü? BIOS sürümünü 7B84vaf sürümüne güncelle. B450M BİOS Ses sürücün sorunlu gözüküyor, attığım sürücüyü kur. Ses sürücüsü Genişletmek için tıkla... Mavi ekranda VIDEO_TDR_FAILURE yazıyordu bununla ses sürücüsünün nasıl bir alakası olabilir ki. Hayır hiç OC yapmadım voltajlar otomatik.