PC Açılmadan Restart Atıyor

jayus

Hectopat
Sorunum baslıkta belirttiğim gibi.
Denediğim Yöntemler
1)BIOS pilini değistirmek
2)Farklı RAM ile denemek
3)Farklı PSU ile denemek
4)Termal macunu yenilemek
5) Farklı HDD ile denemek
Bunlarin disinda neler deneyebilirim?
Power tusuna basiyorum 10-15 saniye sonra kendine restart atiyor ekrana hic goruntu gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını çıkarıp onboarddan başlatmayi deneyebilir mısınız?

RAM'inizi farklı slota takın. Ekran kartı ve harici USB aygıtlarının bağlantısını kesip bilgisayarınızı onboard görüntü biriminden monitöre bağlayarak deneyiniz.
Bu işlem sonrasında bilgisayarınız açılırsa ekran kartı kurulumunu ve aygıtların kurulumunu yapıp bilgisayarınızı tekrar başlatmayı deneyiniz.

Yeni parca takmadim ramleri farkli slotlarda ayrj ayri denedim ve ayni sekil onboard uzerinden baslatmayi denedim sonuc ayni

Bu sabaha kadarda sikinti yoktu hard diskleri cikardim temizledim kasaya biriken tozlara hava siktim fon makinesi ile islemci fanini sokup macun yeniledim ondan sonra boyle oldu sistem eski baya eski sistem ama idare ediyodum anakart :gigbyte h55m-sv2 1.4 ekran karti :amd radeon 4450 512 mb

Bu sabaha kadarda sikinti yoktu hard diskleri cikardim temizledim kasaya biriken tozlara hava siktim fon makinesi ile islemci fanini sokup macun yeniledim ondan sonra boyle oldu sistem eski baya eski sistem ama idare ediyodum anakart :gigbyte h55m-sv2 1.4 ekran karti :amd radeon 4450 512 mb
Demek ki bir seyleri takarken bir hata yaptiniz. Tum parcalari tekrar sokup takin. Anakartta bir yere zarar vermis olabilirsiniz eger her seyi tak cikar yaptiginizda acilmazsa.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı