PC açılmıyor "To skip disk checking, press any Key within 8 second"

Yusufkral

Decapat
Daha fazla  
Hocam benim PC açılmıyor to skip disk checking press any key within 8 seconds hatası var ama bende PC açılmıyor çünkü PC her açtımda böyle bir şey çıkıyor ve yükleme yapmadan restard atıyor ve geri aynı şeyi yapıyor aynı hata tekrar alıyorum, PC acılmıyor. Sadece BIOS'a erişebiliyorum nasıl CMD açabilirim?

Hocam benim PC açılmıyor to skip disk checking press any key within 8 seconds hatası var ama bende PC açılmıyor çünkü PC her açtımda böyle bir şey çıkıyor ve yükleme yapmadan restard atıyor ve geri aynı şeyi yapıyor aynı hata tekrar alıyorum, PC acılmıyor. Sadece BIOS'a erişebiliyorum nasıl CMD açabilirim?

Hocam kurulum USB'si varsa sıfırdan Windows kurun.

Artı -1 Eksi

İşletim sistemin bozulmuş olabilir ya da diskin bozulmuş olabilir önce format atmayı dene olmazsa disk değiştir.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı