PC Bileşenlerinde Parça seçimi & Marka çelişkisi

Enochian

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın zamanda toplayacağım bilgisayarın parçaları hakkında birtakım çelişki içerisindeyim.
  • Belleklerde Corsair yada G Skill
  • Ekran kartında Asus yada Evga
  • Anakartta Asus Z97 AR yada Msi Gaming 5
Kasa seçiminde Xigmatek Talon mantıklı geldi fakat ileride ikinci bir ekran katı takmayı düşündüğümde sığmama sorunu yaşar mıyım?
SSD Samsung Evo yada Corsair ?
Ve son olarak işlemci soğutmaya ayırdığım bütçe en fazla 200TL basit bir sıvı soğutmamı tercih etmeliyim , örneğin cooler master seidon 120 veya o paraya gelişmiş bir fan mı almalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
1- Gskill
2-Asus
3-Asus
4-Samsung (Kullanıcısı çok olduğundan herhangi bir sorunla karşılaştığında rahatlıkla destek bulabilirsin)
5-Cooler Master Hyper 212 Evo (150 tl civarında, o fiyata alacağın sıvı soğutmadan çok daha kaliteli)
Teşekkür ederim. Şimdi yeni bir ekran kartı buldum ;Zotac GTX970 AMP! Extreme Edition GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kar - Vatan Bilgisayar asus veya evga düşünüyordum bunu gödüm zotac nasıldır hiçbir fikrim yok ama diğer gtx 970 lere göre hızı daha yüksek diyor sizce nasıl bu kart ?

Asus'un soğutması Zotac'a göre daha önde, AMP! soğutmasını kullanan ekran kartı kullanıcıları ile 60c'nin altını hayal olarak görürken, Asus'un soğutmasında standart gibi 56-60c arası çalışıyor. Bu benim kendi DirectCU II tecrübem. Burada başka bir arkadaşında AMP! soğutmalı ekran kartı için "Ne yani ekran kartının 60c'nin altında mı olmasını bekliyorsun" dediğini görmüştüm.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı