PC boştayken fanları kapatmak sorun çıkarır mı?

ildewild

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12 GB PNY
İ5 12400F
Corsair 16 GB Ram
Asus H610M-H
Lexar 256 GB M2 SSD
Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu
Gameline Akvaryum kasa
MSI 27 inç 170 hz monitör
Aula F75 %60 klavye
Attack Shark R1 kablosuz mouse
90x40 mousepad
Meslek
Tekniker
Oyunları genelde uyurken indiriyorum. Fanlar az da olsa ses çıkartıyor. Kapatsam sıkıntı olur mu? Ekran kartı fanı kapalı şu an sadece.

Dosya Ekleri

• C6FEEDF0-BAFC-4710-A1C7-832A492B8FBC.jpeg
    C6FEEDF0-BAFC-4710-A1C7-832A492B8FBC.jpeg
    112,8 KB · Görüntüleme: 150
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle yeni konu açmanız daha iyi olurdu. Bu işlemci bende de var ve stok kullanırken 32-34 derecelerde kullanıyordum bu değerler gayet normal ve o stok soğutucu gerçekten çok acayip çalışıyor aniden hızlanır yavaşlar oyunlarda deli gibi ses çıkarır saçma sapan hareketleri vardır ve yetersizdir. Ben gidip şu ürünü aldım inanılmaz sessiz ve serin çalışıyor şuan boşta 28 derece full yükte 62 gördüm en yüksek.

Öncelikle yeni konu açmanız daha iyi olurdu. Bu işlemci bende de var ve stok kullanırken 32-34 derecelerde kullanıyordum bu değerler gayet normal ve o stok soğutucu gerçekten çok acayip çalışıyor aniden hızlanır yavaşlar oyunlarda deli gibi ses çıkarır saçma sapan hareketleri vardır ve yetersizdir. Ben gidip şu ürünü aldım inanılmaz sessiz ve serin çalışıyor şu an boşta 28 derece Full yükte 62 gördüm en yüksek.

Evet bir anda delleniyor anlamıyorum bi çok sessiz bi çok sesli. Forum açacaktım bana benzer bir kişi açınca altına yazmış oldum teşekkürler ilginiz için en yakın zamanda fan alacağım sanırsam.

Ekran kartının 0 desibel özelliğini aç kasa fanlarını da kapat insin sessiz sessiz oyunun.

Ekran kartı kapalı zaten. Kasa fanlarından bahsediyorum ben.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı