PC Boştayken Görüntü Gitmesi

eceakkuş

Picopat
Daha fazla  
Bilgisayarı masaüstünde bırakıp odadan çıkmıştım. 10 dakika sonra geldiğimde görüntü, klavyenin ışıkları ve mousenin ışığı gitmiş. Acaba sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç seçeneklerinde .... dakik sonra kapatma seçeneği var, kapatırsanız düzelir.

Banada oluyordu aynısı sistemi ilk topladığımda. Baya araştırdım bazen boşta önce ekran donup kalıyor sonra ekran gidiyor ama kasa çalışıyordu. BIOS'da PSU idle Control ayarını seçili olandan öbürüne geçirdim uzun zamandır sadece 1 kere oldu. Kesin çözümünü hala araştırıyorum. Laptop mu masaüstü mü kullanıyorsunuz ayrıca sistem parçalarını yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

Hocam o bendede oluyordu, mouseyi hareket ettirdiğimde geri geliyordu. Monitörün kendini uykuya almış olabilir.

@XandeR12 ekran kartı kablosunu çıkardım taktım gelmedi monitör klavye mouse de görüntü ışık yoktu. PC uyku modunda değildi fanlar dönüyordu.
@RotasızBey hayır görüntü gelmedi PC'yi düğmesinden kapatıp açınca görüntü geldi anakartım arızalı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…