PC Boştayken Görüntü Gitmesi

eceakkuş

Picopat
Daha fazla  
Bilgisayarı masaüstünde bırakıp odadan çıkmıştım. 10 dakika sonra geldiğimde görüntü, klavyenin ışıkları ve mousenin ışığı gitmiş. Acaba sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
@ahmet inanoğlu PSU arızalanmıştı. Garantiden 0 gönderdiler taktırdım yenisini dün PSU'yu. Ekran kartım MSI 1060 6 GB X Gaming sürücü 451 dün gece güncelledim. Anakartta problem olabilir mi ya da ekran kartı?
@Ahmet İnanoğlu

Ben buradan net bir cevap veremeyebilirim. Belirttiğim gibi önce dediğim testleri uygulayın, ardından donanım bölümüne geçersiniz. Sisteminiz tekrar açılmış, donanımsal problem olduğunu düşünmüyorum ben. Ama önce test uygulayın. En sağlıklı cevap o şekilde verilebilir. Ekran kartınızda bir arıza varsa zaten yükte kullanımda kendini belli edecektir.

@ahmet inanoğlu kernel Power yazıyor 41 63. olay görüntüleyicisinde.

BIOS sürümünüzü kontrol edin. BIOS en güncelse alt sürümlere çekerek deneyin. Güncel değilse güncelleyin. Ne zamandır bu hatayı yaşıyorsunuz? Kaç adet hata var olay görüntüleyicisinde?
@ahmet inanoğlu kernel Power yazıyor 41 63. olay görüntüleyicisinde.
@ahmet inanoğlu.

Bakın biraz önce de söyledim,dediğim programlarla sisteminizi test edin. Test uygulamak bu tip durumlarda önemli. Bakalım test sırasında aynı şeyi yapacak mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı