Hocam çok sevinçli bir şekilde yazıyorum. Hallettim şu an. Yine Technopat sitesinde ve Reddit'te bir yorumda gördüğüm şeye benzer bir şey yaptım. Umarım işine yarayanlar olur.
Okuduğum yerlerde PlayStation'a kolu bağlayıp resetleme işlemi yaparak ses aygıtı olarak gözükmesini çözen vardı. Aynısı PC üzerinde denenebilir belki diyordu.
Şimdi çözüm şu oldu: Denetim Masası >> aygıtlar ve yazıcılar'a girin (Burayı açma sebebimiz canlı bir şekilde aygıtın giriş çıkışını görebiliyoruz.) Kolu bilgisayara kabloyla bağlayın. Ses aygıtı olarak gözükecektir (20170726905959 ismiyle). Ardından iğne alın ya da PS3 kolunun reset tuşuna basabileceğiniz bir uç vs. Reset tuşu ve PS tuşuna (ortadaki) basılı tutun aynı anda ya da önce birine sonra diğerine... Kısacası abanın. En son şu işlemi yaptığımda oldu: İğneyle reset tuşuna bas çek bas çek 3-5 defa yaptım. Ekranda kontroller simgesini görene kadar random şekilde resete iğneyle abandım, o sırada PS tuşuna da bastım mı hatırlamıyorum ama reset işlemiyle halloldu, işin sonunda 5 dakika önce hallettim çok mutluyum.
@MrSecret @Prism