PC Geç Kapanma Problemi

Jusword

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, İtopya üzerinden yeni bir PC aldım kurdum her şey güzel. Fakat bilgisayarı kapat dediğimde monitör kapanıyor ancak bilgisayar çalışıyor. 10 dk. sonra falan kapanıyor, ne yapmam gerek? Şimdiden teşekkürler.

Benimde bir kere başıma gelmişti, Windows 10'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Güncelleme vs. olabilir. Ama aldığınız günden beri her gün oluyorsa başka sorunların habercisi olabilir.

Donanımsal olarak bir sıkıntı yoktur. Sorun arka plan da çalışan uygulamalardan kaynaklanıyor olabilir. Ayda 1 defa falan benimde başıma geliyor. Arka plan da çalışan uygulamaları kontrol et.

Donanımsal olarak bir sıkıntı yoktur. Sorun arka plan da çalışan uygulamalardan kaynaklanıyor olabilir. Ayda 1 defa falan benimde başıma geliyor. Arka plan da çalışan uygulamaları kontrol et.
Dediğim gibi bilgisayar yeni şuanlık sadece Driver Booster , Steam , Asus GPU Tweak , Asus Aura Sync ve Nvidia Experience kurdum.

Dediğim gibi bilgisayar yeni şuanlık sadece Driver Booster , Steam , Asus GPU Tweak , Asus Aura Sync ve Nvidia Experience kurdum.
Driver booster windows 10 da gereksiz bir program. Neden diye soracak olursanız; Windows 10'un Update'i çok gelişti hemen hemen her driverı bulup kurabiliyor(eğer donanımlar yeni ise). Bence o programı silin. Siz bilgisayarı kapatmaya çalıştığınız da o arka plan da bir şeyler indirmeye çalışıyor veya yüklemeye çalışıyor olabilir.

Driver booster windows 10 da gereksiz bir program. Neden diye soracak olursanız; Windows 10'un Update'i çok gelişti hemen hemen her driverı bulup kurabiliyor(eğer donanımlar yeni ise). Bence o programı silin. Siz bilgisayarı kapatmaya çalıştığınız da o arka plan da bir şeyler indirmeye çalışıyor veya yüklemeye çalışıyor olabilir.
Teşekkürler deneyip işe yarayıp yaramadığını söylerim :)

İyide Driver Booster arka planda açık kalmıyor ki kalsada kapatabiliyosunuz.Önceden bende kullanırdım artık Asshampo Driver Updater kullanıyorum

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı