FurkanxdTR
Hectopat
Psu bilindik bir marka değil sanırım. Adata ssd önermem. Onun dışında iyi. Rog strix olması çok daha iyi.
PSU FSP. Dünya'nın en iyi güç kaynağı üreticilerinden.Psu bilindik bir marka değil sanırım. Adata ssd önermem. Onun dışında iyi. Rog strix olması çok daha iyi.
RX 570 kullanmasını ve A320 çipsetli bir anakart kullanması çok kötü olmuş. F/P değildi ellerinde kalan parçaları kullanmışlar bu sistemde diye düşünüyorum. Ayrı ayrı alınsa daha kaliteli bir sistem toplanabilir.
PSU bilindik bir marka değil sanırım. Adata SSD önermem. Onun dışında iyi. ROG STRIX olması çok daha iyi.
Dikkat etmedim kasanin markasını psu markası zannettimPSU FSP. Dünya'nın en iyi güç kaynağı üreticilerinden.
Hocam aynı sistemi topladım kasa ve PSU hariç 3980 TL tuttu. Fena değil fiyatı aslında. En ucuz yerlerden topladım ayrıca.RX 570 kullanmasını ve A320 çipsetli bir anakart kullanması çok kötü olmuş. F/P değildi ellerinde kalan parçaları kullanmışlar bu sistemde diye düşünüyorum. Ayrı ayrı alınsa daha kaliteli bir sistem toplanabilir.
Kasa da FSPDikkat etmedim kasanin markasını psu markası zannettim
Hocam aynı sistemi topladım kasa ve PSU hariç 3980 TL tuttu. Fena değil fiyatı aslında. En ucuz yerlerden topladım ayrıca.
En iyi markası olması, her ürününün kaliteli olduğu anlamına gelmiyor. 60HCN ve 60AHBC serisi bana kalırsa imkan olduğu sürece alınmaması gereken seriler.PSU FSP. Dünya'nın en iyi güç kaynağı üreticilerinden.
@Ipares biz ekran kartını kutudan çıkan kablo toplayıcı ve stickerlara göre seçmiyoruz, F/P bakıyoruz, onlar da yanında promosyon geliyor
O zaman ilk deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz, kutu içeriği “+” içerik olmalı.Ben üye olduğum her forumda kendi tecrübelerim ve deneyimlerimle konuşurum. Aynı ekran kartı bende var ve sistemi yeni aldığım için henüz test yapamadım. Kutusunu açtım anakarta taktım çalıştırdım. Bu yüzden bu bilgileri verdim. Test etseydim sonuçları atardım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.