PC hocası-GG11 alınır mı?

Hocam Asrock A620M/HDV M.2 İncelemesi
Bu başlıkta anakarta bir kötü demişler bir iyi demişler kafam karıştı.

Biraz giriş seviye hocam o konuda haklılar kullanışlı gelmeyebilir ama özelleştirmeler de çok pahalı bakınca. İsterseniz bende biraz bakınayım bütün sitelere RTX 4070 Super düzgün bir sistem ararım.

Bu arada hocam sizin isteğiniz NVIDIA ekran kartlı bir sistem mi?

Son düzenleme:
Biraz giriş seviye hocam o konuda haklılar kullanışlı gelmeyebilir ama özelleştirmeler de çok pahalı bakınca. İsterseniz bende biraz bakınayım bütün sitelere RTX 4070 Super düzgün bir sistem ararım.

Bu arada hocam sizin isteğiniz NVIDIA ekran kartlı bir sistem mi?

Evet hocam eğer öyle olursa daha hoş olur normalde 5070 beklemeyi düşünüyordum düşük fiyatından dolayı da firmalar kartlarını hiç o fiyat bazında çıkartmıyor o yüzden anlamı kalmadı.

Sadece RAM 32 yaparsan 48.1k. MSI A620 anakartı var.

Anakart B650, RAM 32, SSD 1 TB ve soğutucu LE500 yapınca 49.944.

Sadece RAM 32 yaparak 47.404 ama ASRock anakart.

Karar sana kalmış ama bana sorarsan 1 veya 2. sistemi alabilirdim. 3. sistemde alınır ama ASRock anakart çok içinize sinmedi sanırım.

Teşekkürler hocam şu anlık kararım 2.den yana anakartı

MSI Pro B650M-P yaptım 2 tane M.2 SSD yuvası olduğundan sonradan tekrardan alırım belki SSD RAM 32 yaptım SSD 1 TB yaptım bir de DeepCool LE500 ekledim 50.734 oldu sanırım bunu alacağım​

Teşekkürler hocam şu anlık kararım 2.den yana anakartı.

MSI Pro B650M-P yaptım 2 tane M.2 SSD yuvası olduğundan sonradan tekrardan alırım belki SSD RAM 32 yaptım SSD 1 TB yaptım bir de DeepCool LE500 ekledim 50.734 oldu sanırım bunu alacağım​

Hayırlısı olsun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı