PC HOCASI-GG2 Nasıl?

Hocam biraz daha açar mısınız nasıl bir sorunu var?

Evet internetteki karşılaştırmalara şimdi baktım daha iyiymiş.

SSD namı değer sorun çıkartan. Sistem kilitlenmeleri mi dersin. Anakartın SSD'yi görmemesi mi dersin. PSU ise ucuz PSU.

SSD namı değer sorun çıkartan. Sistem kilitlenmeleri mi dersin. Anakartın SSD'yi görmemesi mi dersin. PSU ise ucuz PSU.
O biraz problem yaratıyormuş, SSD benim için pek lazım değil şu yaşıma kadar bir şeylerin açılması için dakikalarca bekledim daha da bekleyebilirim
Bu PC Hocası kanalı da ADATA SSD 'den bir türlü vazgeçmiyor arkadaş.

Ayrıca PC Hocası kanalının topladığı sistemleri önermiyorum. Ucuz ama kalitesiz bileşenleri seçiyorlar.
Videodaki performans iyi gelmişti aslında

O biraz problem yaratıyormuş, SSD benim için pek lazım değil şu yaşıma kadar bir şeylerin açılması için dakikalarca bekledim daha da bekleyebilirim

Madem bu yaşınıza kadar beklediniz, madem para vereceksiniz, verdiğiniz paranın karşılığını almak varken neden bu güzelliklerden vazgeçmeyi seçiyorsunuz?

Madem bu yaşınıza kadar beklediniz, madem para vereceksiniz, verdiğiniz paranın karşılığını almak varken neden bu güzelliklerden vazgeçmeyi seçiyorsunuz?
Çok yere ihtiyacı olan biriyim, bir video 20 gb falan tutuyor o yüzden şu anlık HDD üzerinden gidip ona para harcamayı planlıyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı