PC Hocası'nın topladığı sistemler alınır mı?

RyzenFF

Femtopat
Daha fazla  
PC hocası'nın hazır sistemlerinden almak istiyorum, daha önceden alan veya deneyimleyen varsa cevap verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçene ve ihtiyaçlarına uygun bir sistem bulursan alınabilir bence.

Vallahi hocam kendim parça parça toplasam en kötü 50 60k tutuyor bakıyorum adamlar 30 40k paraya 4060'lı sistemler dizmiş alacağım inşaallah 2 3 ay içerisinde.

Hocam arkadaşa ince hesaptan PC almıştık bir sorun çıkmadı. Ama diğer iki siteden herhangi bir alışveriş yapmadım.

Eyvallah hocam sağ olun

Geçen kasım tebilondan 4070 super li kasa aldım hazır sistem olarak. 41 bin tuttu şimdi güncel sistemlerde muadilleri kaç tutar bilmiyorum ama tebilon itopya guvenilirdir kullanıyorum. Gaminggen ve incehesap denemedim ama onlar da güvenilir diye görüyorum. Kurumsallaşmış bu firmalar artık

Vallahi hocam kendim parça parça toplasam en kötü 50 60k tutuyor bakıyorum adamlar 30 40k paraya 4060'lı sistemler dizmiş alacağım inşaallah 2 3 ay içerisinde.
knk 4060 li bir sistem 25k ya da var gerçi sen yanlış anlamışsın o kısmı... geçen ay arkadaşım aldı 7500F işlemci 7700 XT ekran kartlı olanı önceki videolara bakarsanız görebilirsiniz muhtemelen çok eski değil. arkadaşım 7800 XT ye yükseltti ekran kartını. PC hocasının anlaştığı stoklar genelde daha ucuz oluyor arkadaş 3-4 bine yakın daha ucuza almıştı. stok bitince üstüne yine bindi o fiyat . anlaştıkları stok kadarı normalden daha ucuz oluyor anladığım kadarıyla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı