Sistemler güzel ama bunu yazmak için biraz geç kaldınız 11 dk içerisinde dün saat 19.11'de stok bitmişti bende alcaktım ama çok geç gördüm maalesef.PC hocası'nın hazır sistemlerinden almak istiyorum, daha önceden alan veya deneyimleyen varsa cevap verebilir misiniz?
Sistemler güzel ama bunu yazmak için biraz geç kaldınız 11 dk içerisinde dün saat 19.11'de stok bitmişti bende alacaktım ama çok geç gördüm maalesef.
Aynen baktımda daha yeni sistemlerde gelecek diyorlardı onun için sordum güvenilir mi sizce.
Güvenilirdir hocam.
PC hocası'nın hazır sistemlerinden almak istiyorum, daha önceden alan veya deneyimleyen varsa cevap verebilir misiniz?
Hocam arkadaşa ince hesaptan pc almıştık bir sorun çıkmadı. Ama diğer iki siteden herhangi bir alışveriş yapmadım.Hocam Gaming Gen TR ince hesap İtopya gibi sitelerde aynı güvencededir değimi.
Bütçene ve ihtiyaçlarına uygun bir sistem bulursan alınabilir bence.
Hocam arkadaşa ince hesaptan PC almıştık bir sorun çıkmadı. Ama diğer iki siteden herhangi bir alışveriş yapmadım.
knk 4060 li bir sistem 25k ya da var gerçi sen yanlış anlamışsın o kısmı... geçen ay arkadaşım aldı 7500F işlemci 7700 XT ekran kartlı olanı önceki videolara bakarsanız görebilirsiniz muhtemelen çok eski değil. arkadaşım 7800 XT ye yükseltti ekran kartını. PC hocasının anlaştığı stoklar genelde daha ucuz oluyor arkadaş 3-4 bine yakın daha ucuza almıştı. stok bitince üstüne yine bindi o fiyat . anlaştıkları stok kadarı normalden daha ucuz oluyor anladığım kadarıylaVallahi hocam kendim parça parça toplasam en kötü 50 60k tutuyor bakıyorum adamlar 30 40k paraya 4060'lı sistemler dizmiş alacağım inşaallah 2 3 ay içerisinde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.