PC için DualSense mi Xbox 9. nesil mi?

• Konuyu başlatan tlhaa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 706

tlhaa

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayar üzerinden FC 25 oynuyorum oyun EA platformunda maalesef Steam'imde değil şu anda F710 kullanıyorum yeni bir kol alacağım ne önerirsiniz? Oynadığım oyunlar sadece FC 25 ve birkaç hikayeli oyun.

Her ne kadar DualSense ve DualShock 4'ün ele oturuşunu daha çok beğensem de PC için Xbox kontrolcüsünü tercih ederim. Her oyunda sorunsuz kullanabiliyorum, tak çalıştır. Yanında şarj edilebilir 4'lü pil de varsa tadından yenmez. Yıllarca kullan.

Bu yanlış bir davranış bence tarafsız olarak PC için Xbox ama özellikler, bakımından görünüş bakımından kesinlikle DualSense.
Ben o zaman şu klibi buraya bırakayım.

Hiç uğraşmayayım tak çalıştır olsun diyorsanız Xbox 9.nesil daha özellikli olsun üçüncü parti yazılımlarla uğraşırım diyorsanız DualSense ben gümüş renk DualSense kullanıyorum çok memnunum ama Xbox kolunu da merak ediyorum onu da alacağım bir de DualSense şarjlı Xbox pilli bunu da göz önüne alın size hangisi daha uygun.

Hiç uğraşmayayım tak çalıştır olsun diyorsanız Xbox 9.nesil daha özellikli olsun üçüncü parti yazılımlarla uğraşırım diyorsanız DualSense ben gümüş renk DualSense kullanıyorum çok memnunum ama Xbox kolunu da merak ediyorum onu da alacağım bir de DualSense şarjlı Xbox pilli bunu da göz önüne alın size hangisi daha uygun.

Xbox PC'ye kablo ile bağlanıp oynayabiliyor mu peki? İçerisindeki pilin şarjı bittiğinde böyle kullanabilir miyiz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı