PC için Xbox 9.nesil mi DualSense mi?

1750 lira Xbox 2000 lira dualsense. Dualsense e pil masrafın olmuyor, xbox a oluyor. haptic-triggers için alacağın kablo 150 lira etti sana 2150 lira. Şarj aleti ve pil en az 400 lira etti sana 2150. Ben burda ekstra ödenen para göremiyorum. Ekstra uğraş dediğin de gün içi kullanımda en fazla 1 dakika. :D :D
Bir paket pil 50 lira yapma gözünü seveyim :D Her neyse sana DualSense'inle iyi eğlenceler diliyorum kankam. Boş tartışma. PC = XBOX. Selametle :D

Bir paket pil 50 lira yapma gözünü seveyim :D Her neyse sana DualSense'inle iyi eğlenceler diliyorum kankam. Boş tartışma. PC = XBOX. Selametle :D
50 lira verip kurtulabiliyor musun ? :D Pil bitince ne olacak kullanmayı mı bırakacak arkadaş. :D Ben dualsense fanı değilim zerre de umrumda değil. Dualsense'e balon diyip xbox kolunu övmeni yadırgarım. Ki yorumlarımda da belirttim xbox pc için daha uyumlu. Satın alacak arkadaşı yanlış yönlendiriyorsun. İlk yaptığın yoruma bile açıklama yaparak başladım konuya. Neyse dediğin gibi daha uzatmaya gerek yok. Xbox'ınla iyi eğlenceler. 😉 Xbox-Dualsense =Tercih meselesi.

50 lira verip kurtulabiliyor musun ? :D Pil bitince ne olacak kullanmayı mı bırakacak arkadaş. :D Ben dualsense fanı değilim zerre de umrumda değil. Dualsense'e balon diyip xbox kolunu övmeni yadırgarım. Ki yorumlarımda da belirttim xbox pc için daha uyumlu. Satın alacak arkadaşı yanlış yönlendiriyorsun. İlk yaptığın yoruma bile açıklama yaparak başladım konuya. Neyse dediğin gibi daha uzatmaya gerek yok. Xbox'ınla iyi eğlenceler. 😉 Xbox-Dualsense =Tercih meselesi.
İşte bu mannn orta yolu bulduk. Alacak arkadaş fikrini değiştirecek olursa danışabileceği kişilerde var.

İkisini de kullandım, ergonomik olarak Xbox kolunun yanına yaklaşabilecek bir kol yok. Bu böyle dursun. Bununla birlikte DualSense'in de teknoloji olarak çok iyi nimetleri var. Çok oyunda olmasa da haptic ve adaptive trigger gayet güzel özellikler. Ben yine de oyumu ergonomiden yana kullanarak Xbox kolu derdim. Xbox'ın ergonomi dışında bir avantajı da PC'de daha rahat okunması. Steam direkt okuyor, EA Play direkt okuyor, Game Pass zaten rahatça okuyor. Uğraşmaya gerek kalmıyor. DualSense'de de zulüm olacağını sanmıyorum en fazla iki dk uğraşırsın diye tahmin ediyorum ama bir artı nihayetinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı