Yusuf Efe Aydemir
Centipat
Daha fazla
Hocam çok kararsız kaldım açıkcası, attığınız gamepadlerde veya başka gamepadlerde dualsense gibi teknolojiler mevcut mudur? Aynı zamanda joystick ve tuş hassasiyeti de benim için önemli bu bütçeye çıkınca logitech f310 kullanmaktan farklı bir hissiyat isterim şahsen.Drift sorunu direkt oyununuzu baltalar. Siz kola dokunmasanız bile karakter kendiliğinden hareket ediyor oyunu oynayamazsınız ve bu sorun hemen hemen her DualSense belirli bir müddetten sonra yaşanıyor. Bilgisayarda oynayacağınız için teknolojilerin çoğundan zaten yararlanamayacaksınız ve oyununuzda aman aman bir fark yaratmayacak DualSense'in özellikleri. Bana kalırsa bu kollardan birini alabilirsin.
Bu kol şarj standıyla beraber geliyor özellikleri çok iyi seni çok uzun süre götürür ve kronik sorun yaşatmaz fakat tasarımını ben beğenmiyorum.![]()
GameSir Super Nova Hall Effect 2.4g Wireless Controller Mavi Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios - 2,249.17 TL + KDV
GameSir Super Nova Hall Effect 2.4g Wireless Controller Mavi Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios ,www.gizala.com.tr
![]()
GameSir Cyclone 2 TMR Sticks , Hall Effect Trigger 2.4g Wireless Controller Beyaz Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios - 2,749.17 TL + KDV
GameSir Cyclone 2 TMR Sticks , Hall Effect Trigger 2.4g Wireless Controller Beyaz Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios ,www.gizala.com.tr
![]()
GameSir Cyclone 2 TMR Sticks , Hall Effect Trigger 2.4g Wireless Controller Beyaz Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios - 2,749.17 TL + KDV
GameSir Cyclone 2 TMR Sticks , Hall Effect Trigger 2.4g Wireless Controller Beyaz Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios ,www.gizala.com.tr
![]()
Hocam drift tozlanmadan da olabilir fakat DualSense'lerde durum öyle değil uzun kullanımdan sonra joyistiklerin kendisinde yaşanıyor ithalatçı alırsan da kolun bozuk gelirse satıcıyla konuşmak zorundasın yani garanti desteği satıcı Türkiye garantili değil. Ürünün kaydına baktırırsın Türkiye garantileri genelde bitmiş şekilde sana geliyor ama şanslıyan birkaç ayı kalmış garantili şekilde de sana gelebilir. Türkiye garantili alırsan kolunda problem olduğu zaman direkt aldığın yere götürürsün servise yollarlar herhangi bir masrafta ödemezsin.