Yasinkracc
Hectopat
Arkadaşlar merhaba bende 3 kontrolcü de mevcut kendimce ilk defa konu oluşturacağım Xbox kolu 2000 TL'ye almıştım DualSense'yi 1700'e ROG raikiriyi ise 3200 TL'ye aldım 3 kolu da epey bir deneyimledim 8 aylık süreçte Sony büyük firma olduğu için tüm oyunlara neredeyse destek gelmeye devam ediyor (yeni) eski veya desteklemeyen oyunlar için Xbox 360 kolu emülasyonu mevcut titreşimi şarj süresi mükemmel kablolu oynayınca sorunsuz kablosuz tercih etmedim Xbox kolu dümdüz gibi geliyor tutuş hissi hariç bir avantajı yok bence şarj kiti ayrı satılması bunu da sabit kullanmaya itiyor üstelik şarj kitleri yüksek fiyatlara satılırken ROG raikiri ise 4 adet titreşim motoru ile eşsiz bir deneyim sunuyor ama Xbox kolunun aynısı çok bir avantajı yok 3 kolda benim sevme sıralamam DualSense ROG raikiri ve Xbox kontrolcüsü elimde ROG Ally de mevcut iki türlüde oyun oynadığım için ROG raikiri biraz daha öne çıkıyor bağlantı kolaylığı sayesinde pil takarsak Xbox kontrolcüsü de aynı işi görüyor ROG raikirinin tek yönü daha cafcaflı olması diyebilirim üst seviye hissini DualSense aynı veriyor.