PC için Xbox Controller vs DualSense Controller

10. nesilden kastınız nedir? Benim bildiğim en son 9. nesil kontrolcüler var.

Xbox'ın Elite kontrolcüsü olabilir mi acaba?

Elite modelinde sayı bile yazmıyor hocam. Galiba gizli bir Xbox çalışanı bu arkadaş.

10. nesil diye bir şey yok. Ek olarak batarya ve Xbox?

Eki Görüntüle 1908822

@Famronty
Kontrol ettim hocam yokmuş
Elite modelinde sayı bile yazmıyor hocam. Galiba gizli bir Xbox çalışanı bu arkadaş.
Hocam kontrol ettim dedim ya 10. Nesil yazmıştım çıkanlar 9. Nesil miş

Bunu veya siyahı alıp önerdiğiniz pillerden almayı düşünüyorum

Renkten emin değilim ama siyah kırmızı veya yeşil düşünüyorum

Kontrol ettim hocam yokmuş.

Hocam kontrol ettim dedim ya 10. nesil yazmıştım çıkanlar 9. nesil miş.

Bunu veya siyahı alıp önerdiğiniz pillerden almayı düşünüyorum.

Hayırlı olsun şimdiden. 4 tane pil alırsan 2 tanesini kullanırken diğer 2 pili şarj edersin ve bu sayede döngüye girersin. Kontrolception ya anlarsın, tavsiye ederim. @Famronty

Sanırım sadece 2 pil alıp hepsiburada gibi biryerden 9. Nesil alacağım n11 de çok fazla negatif yourum gördüm .

Hepsiburadadan siyah bir kol alıp pil alacağım artık eminim saolun yardımlarınız için

Son düzenleme:
Sanırım sadece 2 pil alıp hepsiburada gibi biryerden 9. Nesil alacağım n11 de çok fazla negatif yourum gördüm .

Hepsiburadadan siyah bir kol alıp pil alacağım artık eminim saolun yardımlarınız için
Son olarak kontrolcü alırken ithalatçı garantili olanları almamaya dikkat edin. Onlar 1 yıl Xbox garantili oluyordu herhalde. Microsoft garantili alırsanız 2 yıl garantili oluyor.

Son olarak kontrolcü alırken ithalatçı garantili olanları almamaya dikkat edin. Onlar 1 yıl Xbox garantili oluyordu herhalde. Microsoft garantili alırsanız 2 yıl garantili oluyor.
Saolun hocam trendyolda yeşil ve siyah olanı iyi bir fiyata buldum garantileride kontrol edip seçerim

Hocam hiçbiryerde microsoft türkiye garantili bulamıyorum bulduklarımda bütçemi aşıyor ne yapacağım ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı