PC için gamepad önerisi

PC: God of War, Spider-Man, ori and the will of the wisp gibi oyunları oynamak için gamepad arıyorum. Daha önce hiç gamepad kullanmadım bundan dolayı aşırı pahalı bir şey almak istemiyorum. Biraz araştırdım fakat internette gamepad ile alakalı çok bir şey bulamadım açıkçası herkes Xbox veya PS kontrolcüsü öneriyor. Klavye mouse gibi marka marka farklı şeyler önerenler çok yok. Bütçem kesin değil arkadaşlar şu anda köşeye attığım 2K param var ancak bu paranın hepsini gamepad için harcamak mantıklı gelmiyor. İnternette Logitech F710 önerileri gördüm cihazın 1K fiyatı var tam istediğim gibi fakat görünüşü aşırı eski ve kötü duruyor. Kısacası daha önce hiç gamepad kullanmamış birisi illa Xbox 9.nesil almak zorunda mı? Yoksa daha bütçe dostu önerileriniz var mıdır? İyi sosyaller.

9.Nesil almak istiyorsanız bu fiyat gayet iyi, USB C kablolu paket, Amazon Germany gönderiyor, sahte vs mi diye derdiniz de olmaz. Sepete ekleyince fiyat 1938 TL'ye düşüyor bu arada.

9.Nesil almak istiyorsanız bu fiyat gayet iyi, USB C kablolu paket, Amazon Germany gönderiyor, sahte vs mi diye derdiniz de olmaz. Sepete ekleyince fiyat 1938 TL'ye düşüyor bu arada.

Hocam cevapladığınız için teşekkür ederim öncelikle. Dün MSI gamepad almadım sanırım Xbox 9.nesil alacağım. USB C Kablo derken bu ürün kablolu bir şekilde kullanılabiliyor mu yani? Mesela pili bitti ben de yeni pil almak istemiyorum, kablosunu takıp o şekilde kullanabilir miyim?

Hocam cevapladığınız için teşekkür ederim öncelikle. Dün MSI gamepad almadım sanırım Xbox 9.nesil alacağım. USB C Kablo derken bu ürün kablolu bir şekilde kullanılabiliyor mu yani? Mesela pili bitti ben de yeni pil almak istemiyorum, kablosunu takıp o şekilde kullanabilir miyim?

Hayır pili varken kabloyla kullanabilirsiniz. Kendisinin dahili bir bataryası olmadığı için USB ile bağlayınca çalışmaz.

DÜZELTME: Hocam ben de merak edip şimdi elimdekini denedim çalışıyormuş :D

Hocam cevapladığınız için teşekkür ederim öncelikle. Dün MSI gamepad almadım sanırım Xbox 9.nesil alacağım. USB C Kablo derken bu ürün kablolu bir şekilde kullanılabiliyor mu yani? Mesela pili bitti ben de yeni pil almak istemiyorum, kablosunu takıp o şekilde kullanabilir mi?
Type-C girişi var. Pile gerek kalmadan kablonun bir ucunu kontrolcüye diğer ucunu da bilgisayara takarak kullanabilirsiniz. Ben 2 metrelik bir kablo aldım. Bilgisayar ve kontrolcü arasında çok mesafe olmadığı için hep öyle kullanıyorum. Bu kullanımda pil takmanıza gerek yok. Gücü bilgisayardan karşılıyor.

Type-C girişi var. Pile gerek kalmadan kablonun bir ucunu kontrolcüye diğer ucunu da bilgisayara takarak kullanabilirsiniz. Ben 2 metrelik bir kablo aldım. Bilgisayar ve kontrolcü arasında çok mesafe olmadığı için hep öyle kullanıyorum. Bu kullanımda pil takmanıza gerek yok. Gücü bilgisayardan karşılıyor.

Haa tamamdır hocam anladım çok teşekkürler. Çok iyi oldu vallahi o şekilde pile para vermeme de gerek kalmaz. İçinden çıkan kablonun uzunluğu ne kadardır acaba? Bilginiz var mı?

Haa tamamdır hocam anladım çok teşekkürler. Çok iyi oldu vallahi o şekilde pile para vermeme de gerek kalmaz. İçinden çıkan kablonun uzunluğu ne kadardır acaba? Bilginiz var mı?
Microsoft'un sitesinde 22,8 cm yazıyor. Dalga geçer gibi kablo koymuşlar. Standart paketlerde kablo yok. Bu pakette ayriyeten var ama olmasa da olurmuş o boyut ne öyle. :D Çok pahalı olmuyorlar zaten ben 2 metrelik Ugreen kabloyu 144₺'ye almıştım.
1698504521178.png

Microsoft'un sitesinde 22,8 cm yazıyor. Dalga geçer gibi kablo koymuşlar. Standart paketlerde kablo yok. Bu pakette ayriyeten var ama olmasa da olurmuş o boyut ne öyle. :D Eki Görüntüle 1993748

Hocam kablo uzunluğu 2.7 Metre olması lazım :)

efdsfsf.JPG

2.7 Metre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı