PC için kol önerisi

Xallious

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlarım PS5 öneriyor ama internetteki kullanıcılar PC için Xbox öneriyorlar.

Siz neyi önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlarım PS5 öneriyor ama internetteki kullanıcılar PC için Xbox öneriyorlar.

Konsolun yoksa boş iş ps5 kolu destek tarafında sıkıntı yaşarsın

Ben şahsen PS5 kolu kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Ama diyorsan biraz daha uygun fiyatlı olsun bunu öneririm.

8bitdo ultimate versiyonunu kullanıyorum şarj standı olan gayet memnunum tuş hiisiyataı vesaire beni tatmin etti herşeye bağlanabiliyor sadece playstation kolu kadar tok hissettirmiyor bu arada arkasında 2 adet de atanabilir tuş var kendi uygulamasından ayarlayabiliyorsunuz herşeyi

Bütçe konusunda 3500 e kadar cikabilirim ilk basta msi in xbox kollarini dusunuyordum ama ps5 i daha cok onerdiklerinden kafam karisti 🫠

Bütçe konusunda 3500 e kadar cikabilirim ilk basta msi in xbox kollarini dusunuyordum ama ps5 i daha cok onerdiklerinden kafam karisti 🫠
Gamesir cyclone 2 alın o zaman. Xbox kolunun çok üstünde ps5 kolunun titreşim özelikleri yok ama gene de hem ömür hem de özellik olarak dualsense'in de çok üstünde. Kesinlikle öneriyorum

Gamesir cyclone 2 alın o zaman. Xbox kolunun çok üstünde ps5 kolunun titreşim özelikleri yok ama gene de hem ömür hem de özellik olarak dualsense'in de çok üstünde. Kesinlikle öneriyorum
Bu konsol ps5 ve xbox icin is gorur mu ? Arkadaşlarımla oynayacağım zaman mesela sorunsuz oynatır mı ?

Bu konsol ps5 ve xbox icin is gorur mu ? Arkadaşlarımla oynayacağım zaman mesela sorunsuz oynatır mı ?
Konsollar için bağlantı seçeneği yok. Başlıkta pc için yazdığından ötürü pc ile tam uyumlu çalışan bir gamepad önerdim. Konsollar ile kablosuz bağlantı isterseniz lisanslı kolları kullanmanız gerekir. Pc'de eğer oynayacaksanız oyun kolu destekleyen her oyunu sorunsuz oynatır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı